Samenwerking StudentenWerk en VANAD Group bekrachtigd in radiospotje

Capelle aan den IJssel, dinsdag 10 mei 2011 – Het grootste studenten uitzendbureau van Nederland heeft directeur Arthur Nederlof van de VANAD Group ingezet om een radiospotje in te spreken. Daarmee wordt de samenwerking tussen StudentenWerk en VANAD Group ook aan de buitenwereld op een bijzondere manier bekend gemaakt. Het radiospotje is vanaf vorige maand te horen op onder meer de radiozenders Radio 538 en Q-Music.

StudentenWerk heeft zich op het medium radio gestort om te werken aan onder andere de naamsbekendheid. Daarbij heeft zij VANAD-directeur Arthur Nederlof gestrikt om te getuigen voor StudentenWerk. In het spotje vertelt Nederlof onder andere dat VANAD Group over flexibele medewerkers beschikt dankzij de inzet en werkzaamheden van dit studentenbureau.

VANAD Group werkt sinds maart samen met StudentenWerk, als resultaat van de Partnership Dagen die de klantcontact specialist begin dit jaar hield. De samenwerking kwam mede tot stand door de gedeelde filosofie op de veranderende arbeidsmarkt. Beide partijen hebben een vergelijkbare drive om vooruitgang te boeken en zich op innovatie te richten. StudentenWerk is net als VANAD Group één van de snelst groeiende bedrijven in Nederland met een nadrukkelijke focus op innovatie.

Tot eind juni is het spotje de hele dag te horen op onder andere de populaire zenders Q-Music en Radio 538. Het maakt niet uit op welk moment van de dag je de radio aan hebt om Arthur namens StudentenWerk en VANAD Group te horen. Radio aan en oren open dus!