Roadmap to success met Esri, Cognos en SpotOn

Delft, 2 mei 2011

E-mergo zet zich in om de geografische (GIS) wereld te gaan integreren met de BI (Business Intelligence) wereld. Als deze twee werelden elkaar gaan versterken dan ontstaat Geospatial Business Intelligence. GBI is de oplossing waarbinnen het ruimtelijk perspectief van de organisatie geintegreerd wordt met belangrijke bedrijfsinformatie.

E-mergo heeft een partnership opgezet met Esri en IBM om een oplossing te bieden aan het eilandjes denken binnen organisaties. Wij bouwen de reeds lange tijd gewenste brug tussen de BI- en de GIS-afdeling.

Afgelopen donderdag 14 april is E-mergo officieel Silver Partner geworden van Esri. Janneke Korenromp (Partner Manager Esri) overhandigt de Esri plaquette aan Jaco Geluk (Directeur E-mergo).

Janneke Korenromp: Met het partnership met E-mergo zijn we nu in staat om de kracht van twee marktleiders (IBM en Esri) te combineren. Hierdoor gaan weer vele nieuwe kansen ontstaan.

Over SpotOn
SponOn System Inc uit Canada levert hoogwaardige IBM Cognos SDK services en software solutions die de IBM Cognos Business Intelligence authors ondersteunen bij het creëren van exclusieve reports en dashboards voor hun organisatie. Met het product SpotOn Vantage Maps leveren ze een unieke map Intelligence solution voor IBM Cognos. Bezoek www.spotonsystems.nl

Over E-mergo
E-mergo heeft zich gespecialiseerd in Business Intelligence oplossingen. Onder het motto ‘haal uit je bedrijf wat erin zit’ helpt E-mergo sinds 2001 organisaties bij het verbeteren van hun informatievoorziening. E-mergo is gecertificeerd IBM Cognos Support Provider en levert innovatieve oplossingen met MotioCI voor slimmer IBM Cognos beheer en SpotOn voor kaartintegratie in IBM Cognos. Bezoek www.e-mergo.nl

Meer informatie: Jaco Geluk, Directeur E-mergo (jaco.geluk@e-mergo.nl, 015-2600495)