Delek verhoogt rendement sales team dankzij samenwerking met VANAD Work from Home

Capelle aan den IJssel, donderdag 28 april 2011 – Texaco, onderdeel van Delek Group, is een samenwerking aangegaan met VANAD Work from Home voor het opzetten van een sales support team. Het partnership is in eerste instantie gericht op het vergroten van marktaandeel, waarmee brandstofleverancier Texaco een nieuwe stap zet in het verwezenlijken van haar strategie.

VANAD Group is aanbieder van multi-channel klantcontact. Vanuit dat specialisme biedt de VANAD Work from Home divisie de mogelijkheid om de kennis en ervaring van klantcontact professionals vanaf elke locatie ter wereld flexibel in te zetten, om het klantcontact via alle kanalen met een zo hoog mogelijke kwaliteit te verzorgen tegen een concurrerend tarief. Met haar thuiswerkers ondersteunt VANAD Work from Home Texaco in de back-end afhandeling van sales calls en helpt het de verwachtingen van de markt in kaart te brengen.

Texaco behoort tot de grootste aanbieders van brandstof en aanverwante producten. Als onderdeel van Delek Group heeft het label als doel om de positionering van haar merk nog beter af te stemmen op de behoeftes van de consument. Daar hoort een zichtbare toename van het aantal verkooppunten en een vergroting van het assortiment nadrukkelijk bij. Delek koos voor VANAD Work from Home, omdat het bedrijf zich onderscheidt van haar concurrenten door onder meer de focus op het kennisniveau, de kwaliteit en de betrokkenheid van haar medewerkers. De samenwerking is vanaf 1 maart 2011 van kracht.

“Texaco en VANAD Group passen goed bij elkaar, omdat beide bedrijven een vooruitstrevende en transparante bedrijfscultuur hebben. Wij zijn allebei ambitieus om de samenwerking tot een succes te maken. Wij zien de inzet van klantcontact professionals die vanuit huis werken bovendien als een interessant experiment voor het efficiënter inzetten van onze sales operatie”, zegt Jochem van de Sant, Area Sales Manager van Delek Nederland.

VANAD Work from Home is uiteraard blij met de keuze van Texaco en ziet de eerste resultaten van de inspanningen van haar medewerkers al terug. “Door het inzetten van de juiste medewerkers met de juiste ervaring is het resultaat van de salesactie boven verwachting uitgevallen”, aldus Radboud Heinink, Customer Contact Manager. “Dit bewijst voor ons het nut van het Work from Home model, waarmee we de juiste medewerkers voor deze opdracht konden selecteren uit onze database”, besluit hij.

Over VANAD Group
VANAD Group is een innovatieve specialist op het gebied van customer interaction. Met ons innovatieve customer interaction management platform helpen wij opdrachtgevers op strategisch, tactisch en operationeel vlak bij het optimaliseren van de interacties met hun klanten of gebruikers. Daarbij maken wij gebruik van een sourcingmix van outsourcing, managed insourcing en Work from Home, die naast elkaar of gecombineerd door ons worden verzorgd. Ons in 2005 opgerichte bedrijf staat onder leiding van Arthur Nederlof, Arnoud Munneke, en Ed Staal en opereert hoofdzakelijk vanaf onze campus in Capelle aan den IJssel, waar wij maximaal profiteren van de synergie met de zusterbedrijven. Naast onze superieure technologie onderscheiden wij ons met onze unieke bedrijfscultuur, die tot uitdrukking komt in onze Jij bent Fantastisch! filosofie en onze FORWARD formule. De ruim 750 medewerkers van VANAD Group geloven dan ook in de kernwaarden Fun, Ontwikkeling, Respect, Waardering, Aandacht, Resultaat en Daadkracht, en laten deze nadrukkelijk tot uitdrukking komen in onze dienstverlening. Meer informatie vindt u op www.vanadgroup.com en www.jijbentfantastisch.nl.

Voor meer informatie over dit persbericht, hoge resolutie fotomateriaal of interviewafspraken kunt u contact opnemen met:

VANAD Group
Jeroen Nagtegaal
Manager Optimisation Center
T: +31 (0)10 288 1680
M: +31 (0)6 – 479 780 91
E: jeroen.nagtegaal@vanadgroup.com