Meeùs bouwt klantenservice uit door samenwerking met VANAD Group

Optimale verwerking van klantreacties op mailings

Nieuwegein, donderdag 7 april 2011 – Meeùs is een samenwerking aangegaan met de VANAD Group voor het opzetten en uitbouwen van de back-end klantenservice. De samenwerking is in eerste instantie gericht op het opvangen en verwerken van reacties van klanten op mailings. Meeùs zet hiermee een nieuwe stap in het proces om zijn dienstverlening aan klanten uit te breiden.

VANAD Group is een aanbieder van multi-channel klantcontact. Het bedrijf ondersteunt Meeùs in zijn back-end afhandeling van klantcontact en helpt verwachtingen van klanten in kaart te brengen en om te zetten in campagnes en rapportages. Meeùs heeft gekozen voor VANAD Group, omdat het bedrijf zich onderscheidt van zijn concurrenten door onder meer de focus op de kwaliteit en betrokkenheid van de medewerkers. De samenwerking is vanaf 1 december 2010 van kracht.

Meeùs is begin dit jaar gestart met een innovatief ‘bedieningsconcept’ om klanten zowel een betere en efficiëntere bediening via internet te bieden als ook de klantenservice en de mogelijkheid voor persoonlijk advies op kantoor verder te optimaliseren.

“Meeùs en VANAD Group hebben een innovatieve, open en gedreven bedrijfscultuur. Hierdoor passen beide bedrijven qua werkwijze uitstekend bij elkaar”, zegt Robbert de Haan, directeur Marketing en Communicatie van Meeùs. “Door deze samenwerking zetten we een nieuwe stap in het efficiënter en beter bedienen van onze klanten doordat we een beter inzicht krijgen in hun wensen en verwachtingen. Dit past in onze streven om transparant te opereren en betrokken te zijn bij onze klanten.”

“Beide bedrijven delen dezelfde visie op klantcontact, namelijk het streven naar kwaliteit en het verbeteren van de klantervaring”, aldus Arthur Nederlof, CEO bij VANAD Group. “Wij ondersteunen Meeùs met het creëren van extra capaciteit op het gebied van klantdata verrijking zodat zij uiteindelijk over de output beschikt om de klantverwachtingen beter te beheren.”Over Meeùs
Meeùs, deel uitmakend van de Unirobe Meeùs Groep (UMG), is één van de grootste landelijke dienstverleners in verzekeringen, pensioenen en hypotheken voor consumenten- en zakelijke markten. De dienstverlening kenmerkt zich door een verfrissende, klantgerichte en onafhankelijke benadering via meerdere kanalen zoals online, via de klantenservice en persoonlijk op kantoor. Centraal hierbij staat het zoeken naar en adviseren over transparante en realistische oplossingen die optimaal zijn toegesneden op de specifieke situatie van de klanten. De organisatie heeft ruim 2000 medewerkers en een landelijk kantorennet van 45 vestigingen. UMG is onderdeel van AEGON, maar opereert onafhankelijk in haar dienstverlening. www.meeus.com

Over VANAD Group
VANAD Group is een innovatieve specialist op het gebied van customer interaction. Met ons innovatieve customer interaction management platform helpen wij opdrachtgevers op strategisch, tactisch en operationeel vlak bij het optimaliseren van de interacties met hun klanten of gebruikers. Daarbij maken wij gebruik van een sourcingmix van outsourcing, managed insourcing en Work from Home, die naast elkaar of gecombineerd door ons worden verzorgd. Ons in 2005 opgerichte bedrijf staat onder leiding van Arthur Nederlof, Arnoud Munneke, en Ed Staal en opereert hoofdzakelijk vanaf onze campus in Capelle aan den IJssel, waar wij maximaal profiteren van de synergie met de zusterbedrijven. Naast onze superieure technologie onderscheiden wij ons met onze unieke bedrijfscultuur, die tot uitdrukking komt in onze Jij bent Fantastisch! filosofie en onze FORWARD formule. De ruim 750 medewerkers van VANAD Group geloven dan ook in de kernwaarden Fun, Ontwikkeling, Respect, Waardering, Aandacht, Resultaat en Daadkracht, en laten deze nadrukkelijk tot uitdrukking komen in onze dienstverlening. Meer informatie vindt u op www.vanadgroup.com en www.jijbentfantastisch.nl.Voor meer informatie over dit persbericht, hoge resolutie fotomateriaal of interviewafspraken kunt u contact opnemen met:

Meeùs
De heer Arnoud Versluis, manager Merk & PR
T: +31 (0)30 694 2930
E: aga.versluis@meeus.com

LEWIS PR
Renate van der Wal of Vera Kops
T: + 31 (0) 40 235 46 00
F: + 31 (0) 40 235 46 01
E: meeus@lewispr.com

VANAD Group
Jeroen Nagtegaal
Manager Optimisation Center
T: +31 (0)10 288 1680
M: +31 (0)6 – 479 780 91
E: jeroen.nagtegaal@vanadgroup.com