Ictivity neemt activiteiten Outdare Internet Services BV over

Eindhoven, 29 maart 2011

ICT dienstverlener Ictivity heeft recent alle activiteiten van haar partner Outdare Internet Services BV overgenomen.

Door de overname haalt Ictivity specialisme in huis op het gebied van het open source CRM* pakket SugarCRM, Knowledge Tree (DMS**), Java en O3 Spaces. Outdare Internet Service BV was reeds Gold Partner bij SugarCRM. In overleg met SugarCRM heeft Ictivity deze status weten te behouden.

De overname van Outdare vormt voor Ictivity de opschaling naar een bedrijf dat gespecialiseerd is het adviseren, implementeren en ondersteunen van, Commercial Of The Shelve (COTS) open source applicaties. Daarnaast heeft Outdare als speerpunt het ontwikkelen van maatwerk koppelingen tussen deze applicaties gebaseerd op open standaarden. Door de activiteiten van Outdare toe te voegen aan haar ICT portefeuille fungeert Ictivity nog uitgebreider als full service ICT dienstverlener.

De activiteiten van Outdare Internet Services BV gaan verder onder een nieuwe BV genaamd Outdare.

Geert Visser, CEO Ictivity Groep:
“Het nieuwe Outdare is voor ons de perfecte match en een volgende stap in ons ecosysteem en kennishuis concept als Full Service ICT Partner. De toekomst van Outdare is specialist zijn op het gebied van de meest gangbare enterprise ready open source oplossingen en het koppelen van deze oplossingen aan bestaande ICT omgevingen”

*CRM= Customer Relationship Management System
**DMS= Document Management SystemOver De Ictivity Groep:
Ictivity is een onafhankelijke Nederlandse ICT dienstverlener met vestigingen in Eindhoven, Amsterdam en Rotterdam. Meer dan 100 ervaren medewerkers zorgen voor hoogwaardige ICT advies- en implementatiediensten op het gebied van infrastructurele oplossingen (zowel op basis van open- als closed source).

De kernactiviteiten van Ictivity Groep bestaan uit:
  • Consultancy – advies en implementatie gericht op infrastructurele ICT oplossingen
  • Staffing – detachering & outtasking
  • Training – ICT gerichte opleidingen
  • Managed Services – In delen of totaal ontzorgen van organisaties
  • 4IP – connectivity oplossingen
  • Outdare – professionele diensten omtrent open source CRM oplossing van SugarCRM
Ictivity is actief binnen de overheid, semi-overheid en de zakelijke markt. Ictivity bedient voornamelijk grotere organisaties met een eigen ICT afdeling. De eigen ICT afdeling voert het dagelijkse beheer uit en Ictivity wordt ingeschakeld bij ICT advies, 3e/4e lijns werkzaamheden en niet structurele zaken zoals projecten en bij storingen aan de ICT infrastructuur. Ictivity verkoopt geen hard- of software en kan op die manier ook haar onafhankelijkheid als ICT dienstverlener waarborgen.

Kijk voor meer informatie op www.ictivity.nl

Voor meer informatie:
Tanya Weidema
Marketing & Communicatie Manager

Ictivity Groep
Postbus 7066
5605 JB EINDHOVEN
Tel: 088 – 428 4848
e-mail: tanya.weidema@ictivity.nl / website : www.ictivity.nl