E-mergo lanceert ‘Easy Reporting for Primavera’

Capelle aan den IJssel / Delft, 7 maart 2011

E-mergo en Wireless Gravity introduceren ‘Easy Reporting for Primavera’. Hiermee is het mogelijk om projectinformatie met betrekking tot tijd & geld van meerdere projecten eenvoudig en snel te analyseren. De organisatie krijgt op deze manier waardevol inzicht om de bedrijfsvoering optimaal aan te sturen.

De project intelligence oplossing ‘Easy Reporting for Primavera’ verstrekt op een eenvoudige wijze projectinformatie op portfolio niveau. De rapportages bieden de mogelijkheid om in meerdere details en perspectieven in te zoomen en verminderen de afhankelijkheid van projectanalisten en kostbare tijd bij het genereren van rapporten. De manager kan nu op elk gewenst moment zelf aan de slag om de stand van zaken te bepalen en analyses uit te voeren met up-to-date informatie.

Inzicht
De kracht van Oracle Primavera sofware is het op tijdrekenen gebaseerd voorspellen. Door deze kracht te combineren met de Easy Reporting oplossing kunt u nu voorspellingen inzichtelijk maken over doorlooptijden, resourcing en kosten. Niet alleen van één project, maar van de gehele projectportfolio, gecombineerd met informatie uit andere bronnen.

Wat is de winstverwachting per project? Wat is de verwachte cashflow? Wat zijn de kosten in een bepaalde periode? Welke projecten overschrijden het budget? Welke forecasts zijn aangepast? Dit zijn vragen die met ‘Easy Reporting for Primavera’ eenvoudig en snel beantwoord kunnen worden. Easy Reporting biedt de mogelijkheid om rapportage te genereren die niet eenvoudig, of zelfs niet, met Primavera zelf te maken zijn.

Easy
‘Easy Reporting for Primavera’ werkt out-of-the-box na installatie en parametrisering. Het geheim van Easy Reporting zit in de interface applicatie ‘pmFlint’ van Wireless Gravity. Hiermee is het mogelijk met weinig inspanning, gegevens uit Primavera te halen. De intelligentie zit in de Project Intelligence Database. Hier worden de gegevens verzameld. De BI tool QlikView wordt gebruikt om deze informatie aan de manager te presenteren. Deze in populariteit snel groeiende BI tool, is door Gartner gekozen tot winnaar in de categorie ‘Ease of Use’. Door de korte implementatie tijd, het gebruiksgemak en ook de eenvoudige wijze waarop de rapportages zijn uit te breiden, is ‘Easy Reporting for Primavera’ ook echt easy.

Bundelen krachten
Easy Reporting is ontstaan door een bundeling van kennis over rapporteren, analyseren en tijdrekenen. Hiermee leveren E-mergo en Wireless Gravity haar klanten ongekende mogelijkheden waardoor stuurinformatie direct binnen handbereik is!

Over Wireless Gravity
Wireless Gravity is de one-stop-shop service provider voor projectplanning, projectcontrol en project & business management. Ons doel is het zo efficiënt en effectief mogelijk maken van een gesloten projectbeheersingsomgeving. Dit doen wij voor u door de gerelateerde processen en dataverzameling rondom Oracle Primavera te integreren, automatiseren en optimaliseren. De flexibele interface pmFlint staat centraal bij onze realiseringen en maakt het mogelijk om de kracht van Oracle Primavera volledig te benutten.

Over E-mergo
E-mergo heeft zich gespecialiseerd in Business Intelligence oplossingen. Onder het motto ‘haal uit je bedrijf wat erin zit’ helpt E-mergo sinds 2001 organisaties bij het verbeteren van hun informatievoorziening. E-mergo is gecertificeerd QlikView partner en levert innovatieve oplossingen voor haar relaties met QlikView, Noad voor slim QlikView beheer en GeoQlik voor geografische analyses.

Meer informatie
Ronald Donkers, Account Manager E-mergo
ronald.donkers@e-mergo.nl
06 – 13 89 24 20

www.e-mergo.nl