VANAD Contact Centers nummer 17 in lijst snelst groeiende bedrijven in Europa

Capelle aan den IJssel, 10 februari 2011 – VANAD Contact Centers boekt razendsnelle vooruitgang in Europa. Gisteren werd bekend gemaakt dat de klantcontact specialist op nummer 17 is geëindigd in de top 500 van de snelst groeiende bedrijven in Europa. Hiermee zet het contact center grote stappen richting een glansrijke toekomst.

Duitsland en het Verenigd Koninklijk blijven Nederland voor op de lijst van Europe’s 500. Nederland telt 32 bedrijven in de lijst van snelgroeiende bedrijven in Nederland. Naast VANAD Contact Centers zijn ook onder andere de Nederlandse bedrijven Jumbo, Centric, Meltwater en DAS Rechtsbijstand te vinden in de lijst. De top 500 is gebaseerd op absolute en relatieve groei van het aantal werknemers. Een proces waarin VANAD Contact Centers dus grote stappen heeft gemaakt.

Europe’s 500 is in 1997 opgezet om ondernemerschap, economische groei en werkgelegenheid te bevorderen. Om in aanmerking te komen voor de top 500 dienen de bedrijven naast onafhankelijk en ondernemend ook groter te zijn dan 50 FTE. De snelgroeiende bedrijven worden gezien als de motor achter de economische groei in Europa en stimuleren om nog meer groei en werkgelegenheid te creëren en realiseren in Europa.

De klantcontact specialist is erg trots op het feit dat ze een steentje bijdraagt aan de Europese economie en werkgelegenheid. VANAD Contact Centers is vastberaden om op hetzelfde pad door te gaan. Naast haar specialisme in klantcontact en haar eigen customer interaction platform, heeft het contact center Work from Home ingezet om een breder aandeel te hebben in de markt. Work from Home speelt in op de trend van Het Nieuwe Werken en heeft daarom in de toekomst veel potentie. Mede hierdoor kan VANAD Contact Centers het klantcontact voor bedrijven wereldwijd verzorgen. “Dankzij ons sterke team en de optimale samenwerking met opdrachtgevers zijn we hoog geëindigd in de top 500. We zijn erg trots op onze bijdrage aan de Europese economie en zullen ernaar streven ons Work from Home platform in de toekomst steeds optimaler te ontwikkelen”, aldus Chief Executive Officer Arthur Nederlof.Over VANAD Group
VANAD Group is een innovatieve specialist op het gebied van customer interaction. Met ons innovatieve customer interaction management platform helpen wij opdrachtgevers op strategisch, tactisch en operationeel vlak bij het optimaliseren van de interacties met hun klanten of gebruikers. Daarbij maken wij gebruik van een sourcingmix van outsourcing, managed insourcing en Work from Home, die naast elkaar of gecombineerd door ons worden verzorgd. Ons in 2005 opgerichte bedrijf staat onder leiding van Arnoud Munneke en Arthur Nederlof en opereert hoofdzakelijk vanaf onze campus in Capelle aan den IJssel, waar wij maximaal profiteren van de synergie met de zusterbedrijven. Naast onze superieure technologie onderscheiden wij ons met onze unieke bedrijfscultuur, die tot uitdrukking komt in onze Jij bent Fantastisch! filosofie en onze FORWARD formule. De ruim 750 medewerkers van VANAD Group geloven dan ook in de kernwaarden Fun, Ontwikkeling, Respect, Waardering, Aandacht, Resultaat en Daadkracht, en laten deze nadrukkelijk tot uitdrukking komen in onze dienstverlening. Meer informatie vindt u op www.vanadgroup.com en www.jijbentfantastisch.nl.Voor meer informatie over dit persbericht, hoge resolutie fotomateriaal of interviewafspraken kunt u contact opnemen met:

Jeroen Nagtegaal
VANAD Group
T: (010) 288 1680
M: 06 – 479 780 91
E: jeroen.nagtegaal@vanadgroup.com