CommVault kiest Ictivity als Professional Services Partner

Eindhoven, 18 januari 2011


Geert Visser / Henk Nagel

Ictivity mag zich vanaf heden Professional Services Partner noemen van CommVault. Afgelopen vrijdag is hiervoor het contract getekend.

De Professional Services Partner status houdt in dat klanten en resellers CommVault oplossingen en/of Professional Service (PS) diensten (van ontwerp tot implementatie) inkopen bij CommVault. De PS diensten brengt CommVault onder bij partners. Ictivity is hierin een perfecte match want Ictivity is geen leverancier van hard- en software en is dus complementair aan de dienstverlening van CommVault. Ictivity zal vooral in de Benelux Commvault klanten voorzien van PS diensten, maar de rest van Europa behoort ook tot de afspraken. De eerste implementatie in Parijs is reeds succesvol opgeleverd.

Geert Visser, CEO Ictivity Groep en verantwoordelijke voor partnerbeleid:
“Het partnercontract met CommVault is voor ons de perfecte match in ons ecosysteem en kennishuis concept. Wij specialiseren ons in de juiste kennis en certificeringen en daar kan de ICT in Nederland zijn voordeel mee doen. CommVault is voor een strategische keuze, het is een hard groeiende markt waar aan kennis te kort zal komen in Europa. Daarnaast staan wij volledig achter het product en de visie van CommVault voor de toekomst”

Henk Nagel, Director Technical Services Commvault EMEA North Region:
"CommVault is zeer ingenomen met Ictivity als Professional Services Partner. CommVault wil haar klanten een optimale totaal beleving bieden, een juiste combinatie van produktoplossingen en diensten met de kwaliteit die de klanten van ons verwachten. Inzet van gecertificeerde en ervaren consultants is daarbij onontbeerlijk. Ictivity is een professionele partner voor CommVault en kan door haar zeer ruime kennis en ervaring van produkt en markt absolute meerwaarde bieden."Over De Ictivity Groep:
Ictivity is een onafhankelijke Nederlandse ICT dienstverlener met vestigingen in Eindhoven, Amsterdam en Rotterdam. Meer dan 100 ervaren medewerkers zorgen voor hoogwaardige ICT advies- en implementatiediensten op het gebied van infrastructurele oplossingen (zowel op basis van open- als closed source).

De kernactiviteiten van Ictivity Groep bestaan uit:
  • Consultancy – advies en implementatie gericht op infrastructurele ICT oplossingen
  • Staffing – detachering & outtasking
  • Training – ICT gerichte opleidingen
  • Managed Services – In delen of totaal ontzorgen van organisaties
  • 4IP – connectivity oplossingen
Ictivity is actief binnen de overheid, semi-overheid en de zakelijke markt. Ictivity bedient voornamelijk grotere organisaties met een eigen ICT afdeling. De eigen ICT afdeling voert het dagelijkse beheer uit en Ictivity wordt ingeschakeld bij ICT advies, 3e/4e lijns werkzaamheden en niet structurele zaken zoals projecten en bij storingen aan de ICT infrastructuur. Ictivity verkoopt geen hard- of software en kan op die manier ook haar onafhankelijkheid als ICT dienstverlener waarborgen.

Kijk voor meer informatie op www.ictivity.nl

Voor meer informatie:
Tanya Weidema
Marketing & Communicatie Manager

Ictivity Groep
Postbus 7066
5605 JB EINDHOVEN
Tel: 088 – 428 4848
e-mail: tanya.weidema@ictivity.nl / website : www.ictivity.nl