Ictivity trekt Wilbert van Beek aan als commercieel directeur

Per 1 januari jl. is het directieteam van Ictivity uitgebreid met Wilbert van Beek. Van Beek was tot 2007 als commercieel directeur actief binnen IT dienstverlener AAC Cosmos en vanaf 2007 directeur-eigenaar van ICT recruitment specialist IT Profile.

Van Beek neemt, als commercieel directeur, de dagelijkse verantwoordelijkheid voor de commerciële activiteiten over van Geert Visser, die zich daarmee meer kan richten op strategische samenwerking met partners van de Ictivity Groep.

"Wij zijn erg blij met de komst van Wilbert naar Ictivity. Doordat Wilbert een groot deel van mijn taken gaat overnemen kan ik me nu volledig gaan richten op het ondernemerschap binnen de Ictivity Groep en op het Partner Management. Hierdoor krijgen deze activiteiten ook de aandacht die ze verdienen en kan ik bestaande relaties verder uitbouwen en nieuwe gaan opbouwen, aldus Geert Visser, CEO Ictivity Groep

Wilbert van Beek, commercieel directeur Ictivity BV, “Ictivity is als onafhankelijke IT dienstverlener en Managed Services provider klaar voor een volgende groeifase. Ik heb er alle vertrouwen in dat we met ons gemotiveerde team deze groeiambities weten te realiseren”.Over Ictivity Groep:
Ictivity is een onafhankelijke Nederlandse ICT dienstverlener met vestigingen in Eindhoven, Amsterdam en Rotterdam. Meer dan 100 ervaren medewerkers zorgen voor hoogwaardige ICT advies- en implementatiediensten op het gebied van infrastructurele oplossingen (zowel op basis van open- als closed source).

De kernactiviteiten van Ictivity Groep bestaan uit:
  • Consultancy – advies en implementatie gericht op infrastructurele ICT oplossingen
  • Staffing – detachering & outtasking
  • Training – ICT gerichte opleidingen
  • Managed Services – In delen of totaal ontzorgen van organisaties
  • 4IP – connectivity oplossingen
Ictivity is actief binnen de overheid, semi-overheid en de zakelijke markt. Ictivity bedient voornamelijk grotere organisaties met een eigen ICT afdeling. De eigen ICT afdeling voert het dagelijkse beheer uit en Ictivity wordt ingeschakeld bij ICT advies, 3e/4e lijns werkzaamheden en niet structurele zaken zoals projecten en bij storingen aan de ICT infrastructuur. Ictivity verkoopt geen hard- of software en kan op die manier ook haar onafhankelijkheid als ICT dienstverlener waarborgen.

Kijk voor meer informatie op www.ictivity.nl

Voor meer informatie:
Tanya Weidema
Marketing & Communicatie Manager

Ictivity Groep
Postbus 7066
5605 JB EINDHOVEN
Tel: 088 – 428 4848
e-mail: tanya.weidema@ictivity.nl / website : www.ictivity.nl