VANAD Group lanceert Optimisation Center

Volledige focus op de medewerker door samenvoeging afdelingen

Capelle aan den IJssel, dinsdag 23 november 2010 – VANAD Group, specialist in Customer Interaction Management, lanceert deze maand een nieuwe afdeling: het Optimisation Center. Deze afdeling is een samenvoeging van vijf afdelingen die direct met de medewerker van VANAD Group te maken hebben. Door alle activiteiten te concentreren in het Optimisation Center, kan VANAD Group zich volledig focussen op de begeleiding van haar medewerkers, die immers het belangrijkste kapitaal van het bedrijf vormen.

Het nieuwe Optimisation Center betreft een samenvoeging van de afdelingen Team Development (HR), Workforce Professionals (Planning), Talent Training, Quality Angels en Marketing. In totaal werken 15 medewerkers vanuit het nieuwe Optimisation Center, die allemaal al in een gespecialiseerde rol bij VANAD Group actief zijn. Met de nieuwe afdeling blijft het bedrijf de koers volgen die het nu vaart, maar zet het wel extra stappen in de begeleiding van haar medewerkers.

Aansluiting bij nieuwe generatie medewerkers
Daarnaast moet de samenvoeging van de verschillende afdelingen resulteren in sysnergievoordelen, door medewerkers te stimuleren om met collega’s mee te denken en om efficiënter te schakelen tussen de verschillende disciplines. Verder realiseert het contact center met het Optimisation Center aansluiting met haar Work from Home divisie en speelt het daarmee tegelijkertijd in op de trend van Het Nieuwe Werken.

“De nieuwe generatie medewerkers werkt steeds meer in tijdelijk dienstverband en vereist daarom een andere vorm van begeleiding. Deze andere vorm van begeleiding neemt VANAD Group zeer serieus en zal daarom vanuit het Optimisation Center op een zo efficiënt mogelijke manier ingevuld worden. Een tevreden medewerker zorgt immers voor een tevreden klant!”, meent Jeroen Nagtegaal, die als Manager Optimisation Center leiding gaat geven aan de nieuwe afdeling.

Employee Lifecycle Management
Volgens hem geeft het opzetten van de afdeling de kans om Employee Lifecycle Management in te voeren binnen VANAD Group. “Zowel voor een optimale begeleiding van onze medewerkers als voor een onderscheidende concurrentiepositie is het cruciaal dat wij elke carrièrefase van onze potentiële, huidige en oud-medewerkers in kaart brengen, zodat wij daar in onze dienstverlening naar behoefte op in kunnen spelen.” Met die filosofie verwacht Nagtegaal ook een bijdrage te leveren aan de verdere professionalisering van de branche. “Flexibiliteit is het sleutelwoord, zowel richting onze medewerkers als richting onze opdrachtgevers. Vanuit ons Optimisation Center hebben we de kracht om daar op aan te sluiten. Wij zijn dan ook vastberaden om deze afdeling tot een succes te maken en beginnen enthousiast aan deze nieuwe stap”, besluit hij.

Over VANAD Group
VANAD Group is een innovatieve specialist op het gebied van customer interaction. Met ons innovatieve customer interaction management platform helpen wij opdrachtgevers op strategisch, tactisch en operationeel vlak bij het optimaliseren van de interacties met hun klanten of gebruikers. Daarbij maken wij gebruik van een sourcingmix van outsourcing, managed insourcing en Work from Home, die naast elkaar of gecombineerd door ons worden verzorgd. Ons in 2005 opgerichte bedrijf staat onder leiding van Arnoud Munneke en Arthur Nederlof en opereert hoofdzakelijk vanaf onze campus in Capelle aan den IJssel, waar wij maximaal profiteren van de synergie met de zusterbedrijven. Naast onze superieure technologie onderscheiden wij ons met onze unieke bedrijfscultuur, die tot uitdrukking komt in onze Jij bent Fantastisch! filosofie en onze FORWARD formule. De ruim 750 medewerkers van VANAD Group geloven dan ook in de kernwaarden Fun, Ontwikkeling, Respect, Waardering, Aandacht, Resultaat en Daadkracht, en laten deze nadrukkelijk tot uitdrukking komen in onze dienstverlening. Meer informatie vindt u op www.vanadgroup.com en www.jijbentfantastisch.nl.Voor meer informatie over dit persbericht, hoge resolutie fotomateriaal of interviewafspraken kunt u contact opnemen met:

Jeroen Nagtegaal
VANAD Group
Manager Optimisation Center
T: (010) 288 1680
M: 06 – 479 780 91
E: jeroen.nagtegaal@vanadgroup.com