Politie Amsterdam-Amstelland kiest voor MotioCI voor het versiebeheer van haar IBM Cognos 8 omgeving

Amsterdam/Dallas/Delft, 15 oktober 2010
De Politie Amsterdam-Amstelland heeft recent een selectietraject naar een versiebeheertool voor haar IBM Cognos rapportage-omgeving afgerond. De keuze is gevallen op MotioCI, geleverd door het bedrijf Motio Inc. uit Dallas USA. MotioCI is een Quality Assurance solution voor IBM Cognos en levert een substantiële bijdrage aan de hoge service levels bij de Politie Amsterdam-Amstelland ten aanzien van volledigheid, tijdigheid en performance van haar Business Intelligence omgeving

De Dienst Regionale Informatie verzorgt met behulp haar IBM Cognos 8 Business Intelligence omgeving bedrijfskritische rapportages voor vijf districten en 32 wijkteams waarin ca. 6.000 politiemensen werkzaam zijn.

“Met MotioCI kunnen we nu de volledige IBM Cognos content store onder versiebeheer plaatsen, inclusief de Frameworks”, aldus Albert Feuth, BI Consultant binnen het Bureau Centrale Informatie Organisatie. Feuth vervolgt “Daarnaast vereenvoudigt MotioCI het overzetten van content binnen onze OTAP omgeving en hebben we mogelijkheid om automatische testscenario’s in te richten”.

Naast MotioCI biedt Motio het produkt MotioPI: freeware voor IBM Cognos administrators om hun omgeving te onderzoeken. Dit produkt is te downloaden via de website www.motio.com.

E-mergo is als silver sponsor aanwezig tijdens IBM Cognos Performance op woensdag 10 november om IBM Cognos gebruikers nader te informeren over de produkten van Motio én SpotOn Vantage, een nieuw en award-winning platform voor de integratie van IBM Cognos met Geografische Informatie Systemen (GIS).

Over Motio
Motio Inc. is marktleider op het gebied van additionele functionaliteit voor de IBM Cognos suite. Motio’s range van producten loopt van monitoring, beveiliging, automatisering tot aanpassing van operational performance van Business Intelligence oplossingen. Hierin zijn de best practices van BICC’s opgenomen zodat de overall performance en kwaliteit toeneemt. Motio is opgericht in 1999 in Dallas (USA) en is IBM Cognos Partner en ondersteunt honderden klanten over de hele wereld.
www.motio.com

Over E-mergo
E-mergo is gespecialiseerd in Business Intelligence oplossingen. Onder het motto ‘haal uit je bedrijf wat erin zit’ helpen we sinds 2001 organisaties bij het verbeteren van hun informatievoorziening. E-mergo is gecertificeerd IBM Cognos Support Providor en daarnaast exclusief partner van Motio en SpotOn Systems.
www.e-mergo.nl

Noot voor de redactie:
Voor redactionele informatie kunt u contact opnemen met Ronald Donkers, Sales Manager
E-mergo BV. Telefoon: 015-2600495 of e-mail: ronald.donkers@e-mergo.nl