VANAD Work from Home sluit zich aan bij TelewerkForum

Capelle aan den IJssel, maandag 4 oktober 2010 - Customer interaction management specialist VANAD Group grijpt het TelewerkForum aan om een actieve rol te spelen in de actuele trend rondom het Nieuwe Werken. Het TelewerkForum is een kleine onafhankelijke stichting waar ingegaan wordt op de ontwikkelingen rondom het Nieuwe Werken.

Telewerken neemt een steeds belangrijkere rol in binnen organisaties. Toch gaan de ontwikkelingen op het gebied van Het Nieuwe Werken minder snel dan van tevoren werd voorspelt. Dit is vooral te wijten aan het feit dat veel organisaties niet genoeg kennis hebben over werken op afstand. Ook heerst er bij veel organisaties angst dat medewerkers door het thuiswerken minder binding hebben met het bedrijf en zijn veel managers huiverig of medewerkers thuis hun werk wel doen. Via het TelewerkForum kunnen bedrijven informatie inwinnen en met elkaar discussiëren over dergelijke aspecten van Het Nieuwe Werken.

Dat VANAD Group zich bij het Telewerkforum aansluit komt niet als een verrassing. Het contact center is al langere tijd actief met de divisie Work from Home, dat met haar contact center diensten vanuit huis ook inspeelt op Het Nieuwe Werken. VANAD Work from Home heeft daartoe een eigen platform voor thuiswerken ontwikkeld. Het TelewerkForum fungeert als aanspreekpunt voor iedereen die informatie wil en betrokken wil zijn bij Het Nieuwe Werken en de daarbij samenhangende innovatieve werkvormen. VANAD Group wil dan ook bijdragen aan deze informatie met haar expertise op het gebied van Het Nieuwe Werken, maar ook actief deelnemen in lopende discussies en de nieuwste trends. Daarnaast gaat het contact center het Telewerkforum ook gebruiken om informatie te vergaren van andere aan het Telewerkforum deelnemende partijen. VANAD Group verwacht dan ook een actieve rol te spelen binnen dit forum en zo visies, kennis en ervaringen met andere koplopers binnen Het Nieuwe Werken te delen.

Over VANAD Group
VANAD Group is een innovatieve specialist op het gebied van customer interaction. Met ons innovatieve customer interaction management platform helpen wij opdrachtgevers op strategisch, tactisch en operationeel vlak bij het optimaliseren van de interacties met hun klanten of gebruikers. Daarbij maken wij gebruik van een sourcingmix van outsourcing, managed insourcing en Work from Home, die naast elkaar of gecombineerd door ons worden verzorgd. Ons in 2005 opgerichte bedrijf staat onder leiding van Arnoud Munneke en Arthur Nederlof en opereert hoofdzakelijk vanaf onze campus in Capelle aan den IJssel, waar wij maximaal profiteren van de synergie met de zusterbedrijven. Naast onze superieure technologie onderscheiden wij ons met onze unieke bedrijfscultuur, die tot uitdrukking komt in onze Jij bent Fantastisch! filosofie en onze FORWARD formule. De ruim 750 medewerkers van VANAD Group geloven dan ook in de kernwaarden Fun, Ontwikkeling, Respect, Waardering, Aandacht, Resultaat en Daadkracht, en laten deze nadrukkelijk tot uitdrukking komen in onze dienstverlening. Meer informatie vindt u op www.vanadgroup.com en www.jijbentfantastisch.nl.

Voor meer informatie over dit persbericht, hoge resolutie fotomateriaal of interviewafspraken kunt u contact opnemen met:

Jeroen Nagtegaal
VANAD Group
T: (010) 288 1680
M: 06 – 479 780 91
E: jeroen.nagtegaal@vanadgroup.com