NHR benoemt Glenn Fassett tot General Manager International

Amsterdam, 29 juli 2010 - Network Hardware Resale (NHR), leverancier van hoogwaardige pre-owned netwerkapparatuur, heeft Glenn Fassett benoemd tot General Manager International. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de regio’s Europa, Midden Oosten, Afrika en Asia-Pacific. Fassett zal opereren vanuit Amsterdam. In 2002 stond Fassett al aan de wieg van het Europese hoofdkantoor in Amsterdam en komt hiermee weer terug op zijn oude basis.

Met de benoeming van Fassett geeft NHR vorm aan de toekomststrategie die gericht is op verdere groei van de internationale organisatie. Fassett behaalde tijdens zijn carrière bij NHR grote successen in belangrijke regio’s. Zo startte hij in 2002 succesvol het regionale hoofdkantoor in Amsterdam. In 2007 werd hij General Manager van de regio Asia-Pacific waar hij in de eerste twee jaar een omzetgroei van 200 procent realiseerde. Hij opereerde hier vanuit het hoofdkantoor in Singapore. In zijn nieuwe rol als General Manager International zal Fassett zijn ervaring en operationele expertise inzetten, om aan de alsmaar toenemende vraag naar pre-owned netwerkapparatuur in de regio’s EMEA en Asia-Pacific te kunnen voldoen.

Over Network Hardware Resale
Network Hardware Resale (NHR) is een toonaangevend leverancier van kwalitatief hoogwaardige pre-owned netwerkapparatuur van Cisco, Extreme, Juniper en Foundry. Het bedrijf is ook een erkend distributeur van flexibele, schaalbare netwerkoplossingen van Force10 Networks. NHR is opgericht in 1986 en is gevestigd in Santa Barbara, Californië. Het Europese hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. NHR biedt ook wereldwijde verkoopondersteuning en technische ondersteuning vanuit de andere vestigingen in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Singapore. Meer dan 10.000 klanten, waaronder ‘Global 1000' bedrijven, middelgrote organisaties, service providers, telecom- en overheidsorganisaties en onderwijs- en zorginstellingen, vertrouwen op het uitgebreide productportfolio en de service van NHR. Meer informatie op www.networkhardware.com.

Meer persinformatie
Yellow Communications, Karin van Geelen, telefoon 023 555 34 24, e-mail karin@yellow-communications.com