Ipswitch neemt MessageWay Solutions over voor uitbreiding Managed File Transfer

Ipswitch breidt oplossingen voor Managed File Transfer (MFT) uit met geïntegreerde analysefunctionaliteit, EDI en hoogwaardige dataconversie

Hoofddorp, 19 juli 2010. SCOS Software, distributeur namens Ipswitch, Inc., leverancier van oplossingen voor veilige managed file transfer maakte de strategische overname bekend van MessageWay Solutions, Inc., aanbieder van managed file transfer- en bedrijfsintegratie-oplossingen door Ipswitch. Met het samengaan van de twee marktleiders ontstaat het krachtigste en meest complete oplossingenpakket voor managed file transfer (MFT).

Dankzij deze overname kan Ipswitch een beter inzicht, een beter beheer en betere handhavingsmogelijkheden bieden voor waardevolle, gevoelige informatie. Met de toevoeging van MessageWay biedt Ipswitch voortaan geïntegreerde analysefunctionaliteit, ondersteuning van meerdere platforms, bedrijfsbrede monitoring, interoperabiliteit en hoogwaardige data-uitwisseling en –conversie voor EDI, ERP en verschillende andere formaten.

“Onze klanten rekenen erop dat we ze nieuwe, innovatieve oplossingen aanbieden voor het beheer, de beveiliging en handhaving van policies en dat we ze inzicht geven in hun bestands- en gegevensinteractie”, aldus Gary Shottes, bestuursvoorzitter van Ipswitch. “Door de producten en diensten van MessageWay te integreren in ons bestaande portfolio bieden we onze klanten de meest uitgebreide keuze aan MFT-oplossingen met robuuste, schaalbare file services op de markt.”

MessageWay wordt in de Magic Quadrant for Managed File Transfer van Gartner consequent ‘visionair’ genoemd. De onderneming heeft een sterke reputatie op het gebied van innovatieve technologieën. Deze worden gebruikt door bekende organisaties als ArcelorMittal, Barclays Bank, City National Bank, Schenker, ThyssenKrupp en de United States Postal Service. Naast zijn oplossingen op het gebied van MFT en bedrijfsintegratie, beschikt MessageWay over een ervaren en professioneel team, dat is gespecialiseerd in EDI- en MFT-implementatie.

Ipswitch voorziet in uiteenlopende behoeften op het gebied van MFT, zoals overdracht van grote bestanden, snelle levertijden en de naleving van voortdurend veranderende complianceverplichtingen. Met Ipswitch’ uitgebreide dienstenportfolio kunnen klanten:

  • Al hun bestandsuitwisselingen beheren, zowel intern als extern;
  • Veiligheids- en file-transfer-policies centraal beheren en handhaven;
  • Snel en veilig bestanden delen via Microsoft Outlook of een webbrowser;
  • Alle bestanden en berichten archiveren en terugvinden voor inzage en compliance;
  • Proactief activiteiten monitoren om het serviceniveau op peil te houden;
  • Snel en soepel grote en complexe bestanden converteren;
  • De interoperabiliteit verbeteren door toepassingen te plannen en uit te voeren via het netwerk;
  • EDI-systemen te migreren en FTP-systemen te consolideren.
Met deze overname slaan een pionier en een visionair de handen ineen. De producten van beide ondernemingen vullen elkaar aan en creëren aanzienlijke waarde voor klanten die op zoek zijn naar één enkele, wereldwijde MFT-provider. Beide ondernemingen delen een passie voor het leveren van hoogwaardige technologie, zonder het gedoe van een ingewikkeld implementatieproces. Deze overname betekent een grote stap voorwaarts in de evolutie van de MFT-branche.

Voor meer inlichtingen:
SCOS Software bv
info@scos.nl
www.scos.nl
tel. 023 5685615