Virtualisatie expert van Ictivity opnieuw benoemd tot “VMware vExpert”

Eindhoven, 15 juni 2010

Edwin Friesen, Senior Solution Specialist en oprichter van het Application & Desktop Delivery team binnen Ictivity is opnieuw benoemd tot “VMware vExpert”. VMware deelt selectief deze awards uit aan personen voor het delen van kennis en ervaring over virtualisatie. Voor het tweede opeenvolgende jaar heeft Friesen deze prestigieuze award gekregen vanwege zijn jarenlange uitzonderlijke inzet en bijdrage aan de VMware gebruikers community. Friesen mag zich wederom een jaar lang VMware vExpert noemen.

“De VMware vExpert Award is dit jaar pas voor de tweede keer uitgereikt. De vereiste voor nominatie zijn sterk aangescherpt waardoor de VMware vExpert Award verder is geprofessionaliseerd. Het voelt goed om wederom benoemd te zijn tot vExpert en vind het ontzettend mooi om te zien hoe kennis op een hoogwaardig niveau wordt gedeeld.” Aldus Edwin Friesen.


Edwin Friesen, VMware vExpertOver Ictivity:
Ictivity is een onafhankelijke Nederlandse ICT dienstverlener met vestigingen in Eindhoven, Amsterdam en Rotterdam. Meer dan 100 ervaren medewerkers zorgen voor hoogwaardige ICT advies- en implementatiediensten op het gebied van infrastructurele oplossingen.

De kernactiviteiten van Ictivity bestaan uit:
  • Consultancy – advies en implementatie gericht op infrastructurele ICT oplossingen
  • Staffing – detachering & outtasking
  • Training – ICT gerichte opleidingen
  • Managed Services – In delen of totaal ontzorgen van organisaties
Ictivity is actief binnen de overheid, semi-overheid en de zakelijke markt. Ictivity bedient voornamelijk grotere organisaties met een eigen ICT afdeling. De eigen ICT afdeling voert het dagelijkse beheer uit en Ictivity wordt ingeschakeld bij ICT advies, 3e/4e lijns werkzaamheden en niet structurele zaken zoals projecten en bij storingen aan de ICT infrastructuur. Ictivity verkoopt geen hard- of software en kan op die manier ook haar onafhankelijkheid als ICT dienstverlener waarborgen.

Kijk voor meer informatie op www.ictivity.nl
De blog van Edwin Friesen is te vinden op www.thinapp.nl

Voor meer informatie:
Tanya Weidema
Marketing Manager

Ictivity
Postbus 7066
5605 JB EINDHOVEN

Tel: 088 – 428 4848 e-mail: tanya.weidema@ictivity.nl / website : www.ictivity.nl