Geavanceerde WAN-optimalisatie met de kleinste afmetingen

De kleinste afmetingen in de industrie, flexibele licenties en verbeterde schaalbaarheid zetten nieuwe maatstaven voor de prijs-prestatieverhouding in WAN-optimalisatie

Hoofddorp, 29 April 2010. SCOS Software bv, distributeur namens Expand Networks (www.expand.com), marktleider in het optimaliseren van WAN’s voor consolidatie en virtualisatie van nevenvestigingen, maakt bekend dat de Accelerator-reeks is uitgebreid met twee nieuwe producten: de Accelerator 3830 en 3930. De Accelerators leveren geavanceerde WAN-optimalisatie met de kleinste afmetingen in de industrie en overtreffen concurrerende producten in schaalbaarheid. Ze zetten hiermee nieuwe maatstaven voor de prijs-prestatieverhouding bij nevenvestigingen.

De 3X30-serie is ideaal voor kleine kantoren, verkoopfilialen, VDI-omgevingen en ‘mobiele’ locaties met extreme omstandigheden, zoals schepen en olieplatformen. Dankzij het compacte formaat van deze producten kan de klant ook van de voordelen van WAN-optimalisatie genieten als er geen rackruimte beschikbaar is. De 3X30-serie garandeert bovendien investeringszekerheid met een pay-as-you-grow licentiemodel dat meegroeit met de nevenvestiging of de mobiele omgeving.

Waar andere leveranciers van WAN-optimalisatietechnologie weinig producten op instapniveau aanbieden, speelt Expand direct in op de groeiende vraag onder klanten naar uitbreidingsmogelijkheden voor wereldwijde netwerkimplementaties op kleinere of extreme locaties, zonder de kosteneffectiviteit en de schaalbaarheid uit het oog te verliezen. Dit is voor kleine verkoopvestigingen net zo belangrijk als voor externe omgevingen met extreme omstandigheden. Deze Accelerators zijn betaalbaar zonder aan prestaties in te boeten. Daardoor zijn de investeringen van klanten gegarandeerd toekomstzeker.

Met alle functionaliteit van het AoS van Expand bieden de nieuwe Accelerators op standaarden gebaseerde TCP-acceleratie (SCPS), compressie, IPSec VPN en verbeterde QoS om WAN’s zo kosteneffectief mogelijk te optimaliseren en conditioneren. De Accelerator 3830 is optioneel verkrijgbaar met 4 GB flashgeheugen voor caching, terwijl het model 3930 is voorzien van een harde schijf voor maximale optimalisatie op alle platformen van Expand.

Over de Accelerator 3X30-serie:
  • Krachtige WAN-optimalisatie: Er wordt gebruikgemaakt van krachtige beheerfuncties die ook in high-end systemen worden toegepast.
  • Prijs-prestatieverhouding: De oplossingen met de meest concurrerende prijs voor deze omgevingen – gemiddeld 30% goedkoper dan concurrerende producten.
  • Schaalbaarheid: De Accelerators variëren van 64 kB tot 2 MB en overtreffen alle concurrenten op het gebied van schaalbaarheid. Ze ondersteunen 64.000 TCP-verbindingen, tegen slechts 200 bij de directe concurrentie.
  • Formaat: Dit zijn de meest compacte apparaten op de markt. Klanten kunnen hun WAN-optimalisatieoplossingen dus overal inzetten.
  • Flexibele licenties: Klanten betalen alleen voor wat ze nodig hebben. Uitbreiding van investeringen is heel eenvoudig met de aanschaf van licentie-upgrades.
Voor meer inlichtingen:
SCOS Software bv
info@scos.nl
www.scos.nl
tel. 023 5685615

Opmerkingen voor de redactie
Reviews, interviews, screenshots en informatie zijn verkrijgbaar bij SCOS Software BV.
Hans Pronk
hans@scos.nl
Tel. 023 5685615