Jan Semmelhack nieuwste VANAD aanwinst

Aanstelling gerenommeerde Business Development Consultant nieuw bewijs van aantrekkingskracht VANAD

Capelle aan den IJssel, dinsdag 2 februari 2010 – Customer Interaction Management specialist VANAD heeft haar commerciële afdeling versterkt met Jan Semmelhack (42). Met zijn indrukwekkende reputatie op het gebied van IT & Telecom, Sales, Klantcontact en HRM is Semmelhack een aanwinst voor het VANAD team. Semmelhack gaat zich bij VANAD richten op new business en heeft het doel de diensten van VANAD bij een breder publiek onder de aandacht te brengen.

‘Gedreven mensen met passie voor het vak’

Semmelhack koos vooral voor VANAD vanwege de gedrevenheid van zijn nieuwe collega’s tijdens zijn eerste ontmoetingen bij het bedrijf. “Bij VANAD ga ik samenwerken met goede, gedreven jonge mensen met passie voor het vak. De mensen bij VANAD willen oprecht kennis delen met hun opdrachtgevers en hebben een enorme drive om met z’n allen een maximaal resultaat te behalen. Die gedrevenheid was doorslaggevend in mijn keuze voor VANAD”, looft Semmelhack.

Daarnaast bieden de verschillende disciplines die VANAD vanuit haar bedrijvengroep aanbiedt volgens Semmelhack enorme mogelijkheden: “Met de bundeling van specialismen als customer interaction management, IT, business intelligence en (web) self-service oplossingen kunnen we onze opdrachtgevers helpen met innoveren. Met dergelijke combinaties kunnen wij echt iets toevoegen aan hun klantcontactprocessen.”

Klantinteractie
Semmelhack is al meer dan vijftien jaar actief in salesfuncties en werkte in het verleden onder meer voor KPN en Devoteam. De geboren Zwitser was de afgelopen vier jaar bovendien verbonden aan consultancy organisatie Coniche, waar hij onder meer verantwoordelijk was voor het ontwikkelen en verkopen van nieuwe innovatieve proposities op het gebied van klantinteractie. Die achtergrond sluit uiteraard uitstekend aan bij de filosofie en propositie van VANAD, dat met haar sourcingmix op vrijwel alle denkbare manieren klantinteracties verzorgt en optimaliseert.

‘VANAD is hot’
Voor VANAD betekent de aanstelling van Semmelhack een nieuw bewijs van de aantrekkingskracht van het bedrijf op contact center professionals. “Het aantrekken van een gevestigde specialist als Jan vormt eens te meer het bewijs dat VANAD op dit moment een goede naam heeft binnen de markt. Wij zien het als een geweldig positief signaal dat professionals van het kaliber van Jan zich aansluiten bij onze organisatie”, verduidelijkt directeur Arthur Nederlof namens VANAD.

De aanstelling van Semmelhack is de tweede gerenommeerde aanwinst voor VANAD in korte tijd. Vorige maand werd Amber Eelkema al aangesteld als Customer Contact Manager bij de Customer Interaction Management specialist (klik hier voor het nieuwsbericht). Op korte termijn maakt het bedrijf bovendien nog een derde aansprekende aanstelling bekend. “VANAD is hot. Dat is goed voor onze professionaliteit en naamsbekendheid, maar bewijst ook dat we een opvallende speler in de markt zijn. Onze keuze om ons op een andere manier te presenteren betaalt zich nu uit”, besluit Nederlof.


Over VANAD
VANAD is een innovatieve specialist op het gebied van customer interaction. Met ons innovatieve customer interaction management platform helpen wij opdrachtgevers op strategisch, tactisch en operationeel vlak bij het optimaliseren van de interacties met hun klanten of gebruikers. Daarbij maken wij gebruik van een sourcingmix van outsourcing, managed insourcing en Work from Home, die naast elkaar of gecombineerd door ons worden verzorgd. Ons in 2005 opgerichte bedrijf staat onder leiding van Arnoud Munneke en Arthur Nederlof en opereert hoofdzakelijk vanaf onze campus in Capelle aan den IJssel, waar wij maximaal profiteren van de synergie met de zusterbedrijven die ook tot de VANAD Group behoren. Naast onze superieure technologie onderscheiden wij ons met onze unieke bedrijfscultuur, die tot uitdrukking komt in onze Jij bent Fantastisch! filosofie en onze FORWARD formule. De ruim 750 medewerkers van VANAD geloven dan ook in de kernwaarden Fun, Ontwikkeling, Respect, Waardering, Aandacht, Resultaat en Daadkracht, en laten deze nadrukkelijk tot uitdrukking komen in onze dienstverlening. Meer informatie vindt u op www.vanad.nl en www.jijbentfantastisch.nl.

VANAD is onderdeel van de VANAD Group, één van de weinige familiebedrijven in de IT-sector. Het bedrijf staat onder leiding van de broers Ad Nederlof (Founder) en Jean Nederlof (COO). De bedrijven binnen VANAD richten zich op IT & Telecom, Customer Interaction Management en Fashion. De bedrijvengroep is met zo’n 1.000 medewerkers [700 FTE’s] wereldwijd actief in onder meer de gezondheidszorg, overheid, transport & logistiek, telecom, financiële dienstverlening en hotellerie. Meer dan 50 topondernemingen zoals KPN, Achmea, Sundio Group, Heineken, SNS, Noordhoff Uitgevers, ECT, ABN AMRO, Sanoma Uitgevers en ruim 100 grote (overheids)instellingen maken gebruik van de dienstverlening. Meer informatie over VANAD Group vindt u op www.vanadgroup.com.Voor meer informatie over dit persbericht, hoge resolutie fotomateriaal of interviewafspraken kunt u contact opnemen met:
Jeroen Nagtegaal
VANAD Corporate Marketing
T: (010) 288 1680
M: 06 – 479 780 91
E: jeroen.nagtegaal@vanad.nl