Ictivity Managed Services en 4IP selecteren Voipro voor hosted voice

Eindhoven, 2 oktober 2009

Ictivity Managed Services en 4IP (beide onderdeel van de Ictivity Holding) gaan samenwerken met Voipro, de Benelux specialist op het gebied van hosted communicatieoplossingen beide. De hosted voice diensten van Voipro passen perfect in het managed services portfolio van Ictivity Managed Services, die voor uitrol, advies en technische realisatie wordt bijgestaan door 4IP.

Rob Kurver, directeur van Voipro: “Wij zijn uiteraard zeer content met deze samenwerking. Steeds meer ICT dienstverleners zien Voipro als de ideale partner voor het completeren van het managed services portfolio met een hosted voice dienst. Met trots durf ik te stellen dat Voipro door haar duidelijke focus en onafhankelijke positie de afgelopen jaren de belangrijkste hosted voice provider van Nederland is geworden”.

Ictivity Managed Services verwacht een sterke opkomst van Unified Communications toepassingen en diensten. Onderdelen hiervan worden door Ictivity Managed Services momenteel al hosted aangeboden. Alleen hosted of managed voice diensten ontbraken nog aan het portfolio. Door deze samenwerking kan dit nu wel breed aan de relaties van Ictivity Managed Services worden aangeboden.

Ed Holtzer, manager van Ictivity Managed Services over de samenwerking: "Hosted voice is een perfecte aanvulling op ons dienstenpakket. Onze relaties willen steeds vaker volledig ontzorgd worden. Voipro is voor hosted voice een ideale partner. We zijn beide sterk groeiende ICT dienstverleners met nadruk op innovatie en flexibiliteit. We bieden onze diensten zo aan dat onze opdrachtgevers er weinig omkijken naar hebben".

Holtzer gaat verder: “Dat wij bij Ictivity Managed Services ons portfolio met voice diensten wilden uitbreiden speelde al langer, maar waarom dan juist met Voipro? Volgens ons heeft Voipro aangetoond in Nederland een vooraanstaande en innovatieve speler te zijn op het gebied van hosted voice. In deze samenwerking zullen 4IP, Ictivity Managed Services en Voipro hun kennis en ervaring op het gebied van advies, implementatie en hosten van VoIP-oplossingen bundelen. Door de samenwerking ontzorgen we onze relaties van advies en implementatie tot het dagelijks beheer”.

Peter Bazelmans, manager van 4IP BV vult Holtzer aan: "Eén van de core diensten van 4IP is VoIP, door de krachten met Voipro te bundelen kunnen wij onze relaties beter van dienst zijn. De diensten van Voipro sluiten perfect aan op het dienstenpakket van 4IP".

Ted van Zwieten, Partner Marketing Manager van Voipro weet soms niet waar hij de tijd vandaan moet halen om alle nieuwe Voipro partners up and running te krijgen: “In 2009 hebben wij ons partnerbeleid moeten veranderen van acquisitie van partners naar selecteren en opleiden van partners. Je kunt stellen dat Voipro ‘hot’ is binnen de ICT channels. Van een economische crisis merken we dus niet veel, in tegendeel. Ik denk dat Voipro juist een dienst levert die zowel voor eindgebruikers als resellers perfect past in dit tijdsmoment. In tijden van crisis draait het namelijk om ‘value for money’ en dat is precies hetgeen wij bieden”.

Over Ictivity:
Ictivity is een onafhankelijke Nederlandse ICT dienstverlener met vestigingen in Eindhoven, Amsterdam en Rotterdam. Meer dan 100 ervaren medewerkers zorgen voor hoogwaardige ICT advies- en implementatiediensten op het gebied van infrastructurele oplossingen.

De kernactiviteiten van Ictivity bestaan uit:
  • Consultancy – advies en implementatie gericht op infrastructurele ICT oplossingen
  • Staffing – detachering & outtasking
  • Training – ICT gerichte opleidingen
  • Managed Services – In delen of totaal ontzorgen van organisaties
  • 4IP – connectivity oplossingen
Ictivity is actief binnen de overheid, semi-overheid en de zakelijke markt. Ictivity bedient voornamelijk grotere organisaties met een eigen ICT afdeling. De eigen ICT afdeling voert het dagelijkse beheer uit en Ictivity wordt ingeschakeld bij ICT advies, 3e/4e lijns werkzaamheden en niet structurele zaken zoals projecten en bij storingen aan de ICT infrastructuur. Ictivity verkoopt geen hard- of software en kan op die manier ook haar onafhankelijkheid als ICT dienstverlener waarborgen.

Over Voipro
Voipro Nederland BV is een ambitieuze en snelgroeiende onderneming die zich als een van de eerste in Nederland volledig heeft toegelegd op hosted IP-communicatie voor middelgrote bedrijven en instellingen en het MKB. In de Nederlandse markt is Voipro de belangrijkste leverancier op het gebied van hosted telefonie oplossingen. Kenmerkend voor de oplossingen van Voipro is dat operationeel beheer en beveiliging uit handen genomen worden terwijl gebruikers de flexibiliteit behouden om functionaliteiten zelf in te richten en aan te passen. Voipro Nederland is een dochter van Voipro International.

De expertise, de kwaliteit en het innovatieniveau van de diensten van Voipro is erkend door de vakjury van de ChannelWorld Telecom of Xcellence Award. In 2009 is deze prestigieuze award unaniem door de jury aan Voipro toegekend.

Meer informatie www.voipro.nl.

Kijk voor meer informatie op www.ictivity.nl

Voor meer informatie:
Tanya Weidema
Marketing & Communicatie Manager

Ictivity
Postbus 7066
5605 JB EINDHOVEN
Tel: 088 – 428 4848
e-mail: tanya.weidema@ictivity.nl / website : www.ictivity.nl