CommScope herdefinieert netwerkprestaties met SYSTIMAX 360-platform

Bunnik, 19 maart 2009 — CommScope Enterprise Solutions, een divisie van Commscope (NYSE:CTV), introduceert het SYSTIMAX 360-platform. Met deze complete oplossing zet CommScope een nieuwe standaard voor de prestaties van netwerkinfrastructuren. SYSTIMAX 360 is ontwikkeld vanuit de visie dat intelligentie essentieel is voor de netwerken van de toekomst. In het platform zijn CommScope's koper- en glasvezelproducten geïntegreerd met functionaliteit voor intelligentie waardoor de ultieme netwerkinfrastructuur kan worden gecreëerd ongeacht de bedrijfsgrootte, branche of technologie.

De intelligente functionaliteit van SYSTIMAX 360 biedt inzicht in het functioneren van ieder onderdeel van het netwerk. Hiermee krijgen eindgebruikers kennis en controle over hun netwerkinfrastructuur. Zo is er de mogelijkheid inzicht te verkrijgen in de fysieke netwerklaag, verbindingen en om end-points en netwerkcomponenten realtime te monitoren, beheren en controleren.

“Uiteindelijk zullen alle zakelijke netwerken een ingebouwde intelligente netwerkinfrastructuur-oplossing bevatten", vertelt Luc Adriaenssens, senior vice president, R&D en Technology bij CommScope. De voordelen van een ingebouwde oplossing overtreffen de voordelen van het installeren van een traditioneel systeem. Met SYSTIMAX 360 maken we het eenvoudiger intelligentie toe te voegen aan een netwerkinfrastructuur. Met onze serie intelligente producten kunnen klanten standaardcomponenten installeren en later eenvoudig intelligentie toevoegen."

Met het nieuwe SYSTIMAX 360-platform introduceert CommScope een eerste serie producten als bouwstenen voor een intelligente netwerkinfrastructuur. Met de SYSTIMAX 360 koperpanelen en panelen voor optische glasvezel kunnen klanten op basis van hun behoeften en budget direct of in fasen intelligentie inzetten in hun netwerk. Daarnaast voert CommScope als onderdeel van de nieuwe SYSTIMAX 360-oplossing upgrades door bij de SYSTIMAX Gigaspeed X10D-bekabeling, iPatch Intelligent Infrastructure Solutions en InstaPATCH Plus. Zo heeft de vernieuwde GigaSPEED X10D-kabel een kleinere diameter waardoor er meer ruimte is in het rack zonder daarbij geconfronteerd te worden met overspraak.

Met SYSTIMAX 360 biedt CommScope een optimale infrastructuur met nieuwe functionaliteit, next generation 10G UTP met hoogstaande prestaties, high-density formats en een ergonomisch ontwerp waarmee de branchestandaarden worden overtroffen.

Over CommScope
CommScope (NYSE: CTV) levert een compleet portofolio netwerkinfrastructuuroplossingen waarmee bedrijven onafhankelijk van hun grootte, branche of IT-budget kunnen profiteren van zakelijke en technische voordelen. De divisie SYSTIMAX Solutions biedt hierbij geïntegreerde, end-to-end-connectiviteitsoplossingen voor spraak-, data-, video- en gebouwbeheersystemen. Met SYSTIMAX is CommScope wereldwijd marktleider in gestructureerde bekabelingssystemen met een productportfolio dat bestaat uit koper-, glasvezel- en draadloze oplossingen. CommScope levert zijn SYSTIMAX-producten met een hoog prestatieniveau via een netwerk van ervaren business partners. Wereldwijd installeren deze business partners gemiddeld 1.600 kilometer SYSTIMAX-bekabeling per dag in 130 verschillende landen. Voor meer informatie: www.commscope.com.

Meer informatie:
CommScope
Katerina Ryan
Tel: 030 219 2651
E-mail: kryan@commscope.com