HIG benoemd tot Prestige Partner CommScope

Bunnik, 10 juli 2008 – CommScope, leverancier van oplossingen voor netwerkinfrastructuren en moederbedrijf van SYSTIMAX, heeft HIG benoemd tot Prestige Partner. HIG voldoet hiermee aan de strenge criteria voor het adviseren over en installeren van de SYSTIMAX bedrijfsbekabeling- en connectiviteitsoplossingen.

Met het bereiken van het Prestige Partnerschap profiteert HIG van het sterke innovatievermogen en heeft het de mogelijkheid de hoogwaardige producten van CommScope aan zijn klanten te kunnen aanbieden. Daarnaast wordt HIG ondersteund bij sales- en marketingprocessen en kan het onder meer door het volgen van trainingen specifieke technische expertise opbouwen.

Om een gecertificeerd Prestige Partner te worden moeten CommScope Business Partners naast de onafhankelijke accreditaties die zij al hebben, verschillende SYSTIMAX-specifieke trainingen succesvol afronden. Daarnaast hebben zij in de praktijk laten zien dat zij voldoende kennis hebben van het ontwerp en de installatie van SYSTIMAX-oplossingen.
Sterke reputatie

Carl van Bethray, country manager van CommScope Nederland: “HIG heeft een sterke reputatie en jarenlange ervaring opgebouwd in deze markt. We hebben het volste vertrouwen dat HIG zijn positie als Prestige Partner optimaal zal benutten en zijn klanten van hoogwaardige oplossingen en bijbehorende ondersteuning zal voorzien.”

Naast Prestige Business Partners kent CommScope ook Authorised en Elite Partners. Voor het behalen van ieder niveau in het partnerprogramma ligt een sterke nadruk op het opbouwen van kwaliteit en kennis. Zo zijn er specifieke trainingen voor iedere fase in de bouw van een nieuwe netwerkinfrastructuur zoals ontwerp, installatie en beheer van oplossingen. Hiermee kunnen klanten volledig vertrouwen op de expertise van CommScope-partners.

Voor meer informatie over het partnerprogramma: www.commscope.com/systimax/eng/partners/businessPP/index.htmlOver HIG
HIG wordt gevormd door een groep technische dienstverlenende bedrijven met landelijke dekking op het gebied van IT & Communicatie, elektrotechniek en verkeerstechniek. HIG verzorgt bij diverse disciplines het complete spectrum van advies, ontwerp, installatie, project management, service en onderhoud. Uitgangspunt daarbij zijn de wensen, eisen en behoeften die bij zijn klanten leven. Door zijn specialismen treedt HIG op als totaalleverancier en biedt het een kwalitatief hoogstaand productportfolio. Voor meer informatie: www.hig.nl.

Over CommScope
CommScope (NYSE: CTV) levert een compleet portofolio netwerkinfrastructuuroplossingen waarmee bedrijven onafhankelijk van hun grootte, branche of IT-budget kunnen profiteren van zakelijke en technische voordelen. De divisie SYSTIMAX Solutions biedt hierbij geïntegreerde, end-to-end-connectiviteitsoplossingen voor spraak-, data-, video- en gebouwbeheersystemen. Met SYSTIMAX is CommScope wereldwijd marktleider in gestructureerde bekabelingssystemen met een productportfolio dat bestaat uit koper-, glasvezel- en draadloze oplossingen. CommScope levert zijn SYSTIMAX-producten met een hoog prestatieniveau via een netwerk van ervaren business partners. Wereldwijd installeren deze business partners gemiddeld 1.600 kilometer SYSTIMAX-bekabeling per dag in 130 verschillende landen. Voor meer informatie: www.commscope.com.

Meer informatie:
Whizpr
Chantal Schepers
Tel: 0317- 410 483
E-mail: chantal@whizpr.nl