CommScope introduceert high performance coaxbekabeling voor zakelijke markt

Bunnik, 29 mei 2008 – CommScope Enterprise Solutions, een divisie van CommScope, Inc. (NYSE:CTV), breidt zijn productportolio in EMEA uit met coaxbekabeling voor bedrijfsapplicaties.

CommScope is de grootste producent van coaxbekabeling ter wereld. Met de introductie van een coaxoplossing voor de EMEA-markt brengt Commscope alle infrastructuurproducten samen die de bandbreedte van de netwerkinfrastructuren maximaliseren.

“Door coaxbekabeling toe te voegen aan ons productportfolio bieden we onze klanten in EMEA meer flexibiliteit in hun netwerkinfrastructuur”, vertelt David Tanis, technisch directeur van CommScope Enterprise Solutions EMEA. “Of een bedrijfspand nu een uitgebreide netwerkinfrastructuur heeft of alleen over een eenvoudig gesloten beveiligingssysteem beschikt, de coaxoplossing is geschikt voor een breed aantal applicaties zoals satelliet, video en beveiliging. Met het toevoegen van coaxbekabeling aan ons EMEA- assortiment kunnen klanten hun netwerk configureren met de meest geschikte oplossing en deze van één fabrikant betrekken.”

CommScope is wereldwijd marktleider op het gebied van coaxoplossingen met meer dan 100 patenten en gepatenteerde applicaties op zijn high performance coaxbekabeling. CommScope heeft ook een specifiek aanbod van coaxkabels met zowel PVC, PE als LSZH (Low Smoke Zero Halogen) mantels.

“Onze hoogwaardige technologie is een factor waar bedrijven wereldwijd op vertrouwen. We zetten onze inspanningen op het gebied van R&D dan ook door om superieure producten te blijven ontwikkelen in ons gehele portfolio”, aldus Tanis.Over CommScope
CommScope (NYSE: CTV) levert een compleet portofolio netwerkinfrastructuuroplossingen waarmee bedrijven onafhankelijk van hun grootte, branche of IT-budget kunnen profiteren van zakelijke en technische voordelen. De divisie Systimax Solutions biedt hierbij geïntegreerde, end-to-end-connectiviteitsoplossingen voor spraak-, data-, video- en gebouwbeheersystemen. Met Systimax is CommScope wereldwijd marktleider in gestructureerde bekabelingssystemen met een productportfolio dat bestaat uit koper-, glasvezel- en draadloze oplossingen. CommScope levert zijn Systimax-producten met een hoog prestatieniveau via een netwerk van ervaren business partners. Wereldwijd installeren deze business partners gemiddeld 1.600 kilometer Systimax-bekabeling per dag in 130 verschillende landen. Voor meer informatie: www.commscope.com.

Meer informatie:
Whizpr
Chantal Schepers
Tel: 0317- 410 483
E-mail: chantal@whizpr.nl