Pinewood ontvangt ‘Partner of Excellence Award’ van Secure Computing

Delft, 23 mei 2008 – Pinewood, specialist in netwerk- en databeveiliging ontvangt uit handen van Secure Computing de ‘Partner of Excellence Award’. Pinewood ontvangt deze award voor de tweede opeenvolgende keer vanwege de goede samenwerking met Secure Computing, de grote bijdrage aan de verkoop van de beveiligingsproducten en hun grote expertise en service op dat gebied.

Secure Computing, leverancier van Enterprise Gateway Security-oplossingen, prees de wijze waarop Pinewood heeft bijgedragen aan de verkoop en het vergroten van de naamsbekendheid van Secure Computing en hun producten. Pinewood was met de software verschillende klanten van dienst met praktische beveiligingsoplossingen, waaronder Univé, Tele2, het Ministerie van Landbouw en KLM.

Secure Computing kent de prijs elk jaar toe aan de partner die een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan het vergroten van het succes van het Secure Computing-kanaal in Noord Europa.
Een foto in hoge resolutie is op te vragen via e-mailadres pinewood@whizpr.nl

Over Pinewood
Pinewood levert sinds 1994 oplossingen voor netwerk- en databeveiliging. Pinewood levert de totale oplossing voor de kritische netwerkomgeving en maakt daarbij gebruik van encryptie, firewalls, intrusion detection, token authenticatie, bandbreedtebeheer, content delivery en content security. Pinewood heeft klanten in verschillende sectoren, waaronder financiële instellingen zoals Alex Beleggers Bank en Univé Verzekeringen, diverse advocatenkantoren, waaronder NautaDutilh, Boekel de Neree en enkele overheids en semi-overheidsinstellingen. Kijk voor meer informatie op www.pinewood.nl.

Voor meer informatie
Pinewood
Hans Doornbosch
Tel: 015 251 36 36
E-mail: hans@pinewood.nl

Whizpr
Maartje Dekens
Tel: 0317 410 483