SCOS introduceert CodeCharge Studio 2.0

CodeCharge Software genereert automatisch Microsoft Visual C# en VB .Net code en ondersteunt Microsoft .NET Framework

Hoorn, 26 maart 2003 – SCOS Software introduceert CodeCharge Studio 2.0, de nieuwste versie van zijn rapid application development (RAD) tool.

Ontwikkelaars stellen hoge eisen aan gereedschap voor rapid application development (RAD), maar willen ook eenvoud. YesSoftware - met als Nederlandse vertegenwoordiging SCOS - sluit daar geheel op aan met de introductie van de nieuwste versie van de codegenerator CodeCharge Studio, versie 2.0.

Geavanceerde codegenerator

CodeCharge Studio is een volwaardig rapid application development (RAD) tool en maakt het programmeurs – meer of minder ervaren – mogelijk om zeer snel multi-platform, databasegestuurde, webtoepassingen te realiseren. En daarmee tegelijk de meest recente technologie toe te passen zonder coderen!

CodeCharge Studio genereert automatisch code in de meestvoorkomende server-side programmeertalen, inclusief Microsoft .NET (Visual C# en VB), Java (JSP & Servlets), ASP, PHP, ColdFusion en Perl. Daarnaast ondersteunt CodeCharge een gevarieerd pakket back-end databases inclusief Microsoft Access, Microsoft SQL Server, Oracle, DB2, MYSQL, PostgreSQL en anderen.

Met CodeCharge Studio zijn grote tijdsbesparingen te realiseren bij de ontwikkeling of aanpassing van applicaties. De eenvoudige point-and-click interactie, de talrijke sjablonen van cruciale webtoepassingen en de snelle on-the-fly codegeneratie maken CodeCharge Studio het perfect RAD-tool voor ontwikkelaars.

Prijs en beschikbaarheid
CodeCharge Studio 2.0 is leverbaar voor het Windows Platform voor € 499,95 (excl. BTW) per ontwikkelaar. Voor een compleet overzicht van de mogelijkheden of voor een evaluatie-versie van CodeCharge Studio 2.0, bezoek www.mycodecharge.nl.

Inlichtingen:
SCOS Software
Tel. 0229 268600
www.mycodecharge.nl
info@scos.nl