Datum: (2404 dagen oud)
Bedrijf:

Julian Assange (Wikileaks) spreekt op EIM2012EIM2012 is het jaarcongres over informatieproductiviteit voor CIO’s van grote ondernemingen in Nederland. In 2012 vind het congres voor de vierde keer plaats. Het congres heeft een reputatie hoog te houden qua exclusieve en onverwachte sprekers. Het doel van EIM2012 is CIO’s te inspireren met nieuwe inzichten uit opvallende hoek die bijdragen aan het creëren van meer waarde met informatie.

Het thema voor komend jaar is de impact van maatschappelijke trends op informatieproductiviteit. Twee belangrijke trends zullen sowieso aan de orde komen. In de eerste plaats zal de bekende hersenonderzoeker Dick Swaab presenteren over wat recente ontwikkelingen ons leren over hoe organisaties slimmer te kunnen maken. De andere belangrijke maatschappelijke trend met impact is transparantie. De toenemende druk op transparantie vanuit overheid, publieke opinie en activistische organisaties vormt zowel een kans als een bedreiging voor CIO’s.

Met het vastleggen van Julian Assange (frontman van Wikileaks) meent de organisatie te beschikken over een vooraanstaande spreker over transparantie. Hij zal antwoord geven op de vraag waar de huidige trend volgens hem toe zal leiden.

Incentro, hoofdsponsor en mede-organisator van dit evenement, is verguld met beide toonaangevende sprekers. Binnenkort zal de website van het congres worden gelanceerd met meer informatie over het programma. EIM2012 zal plaatsvinden op 23 mei. Het congres is voor CIO’s en alleen op uitnodiging te bezoeken. Sponsors van EIM2012 zijn naast Incentro onder andere EMC en SDL.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de organisatie van EIM2012 via Delfsma events, info@delfsma-events.nl

Over Incentro
Incentro is een ICT consultancy bedrijf met 100% focus op Enterprise Information Management, het vakgebied dat Business Intelligence, Content Management en Enterprise Search samenbrengt. Door deze focus kan Incentro als geen ander informatie verrijkt, relevant en compleet aanbieden aan haar opdrachtgevers. Het gevolg? Mensen raken geïnspireerd. De informatie biedt ze nieuwe inzichten en ideeën. Waardoor ze alerter en sneller kunnen inspelen op nieuwe situaties en ontwikkelingen.

Incentro is opgericht in 1996. Het richt zich op de bovenkant van de markt, zowel bedrijfsleven als overheid. Incentro hanteert een professionele werkwijze en projectaanpak. De organisatiestructuur van Incentro is erop gericht om persoonlijke, professionele en specialistische dienstverlening van hoog niveau te kunnen leveren.

Incentro heeft bewezen dat de ingeslagen weg tot succes leidt. Zo behoorde het bedrijf in de afgelopen jaren tot één van de snelst groeiende bedrijven in Nederland en viel het in de prijzen bij de Deloitte Benelux Technology Fast 50 en de Deloitte EMEA Technology Fast 500. Daarnaast staat het bedrijf op de Lijst van Beste Werkgevers van het Great Place To Work Institute en mag het zich tot de Beste Werkgevers van 2011 rekenen.

www.incentro.com