Geachte bezoeker, wegens vakantiebezetting zal www.persberichten.com dagelijks minder vaak worden bijgewerkt.
TAG ARCHIEF VOOR: XPERIENCENTRAL
Bericht 1 t/m 16

Werken met YoungCapital, is werken met de nieuwe generatie. YoungCapital is een innovatief uitzendbureau dat zich met een disruptieve aanpak richt op jongeren...
Logo GX Software

Gemeente Amersfoort heeft een compleet nieuwe website gelanceerd. Met het responsive design, de doorgevoerde Webrichtlijnen en de gepersonaliseerde toptaken, beschikt de..
Logo GX Software

GX Software, de van oorsprong Nederlandse WCM-leverancier met klanten als Nationale-Nederlanden, KPN, Ajax en Nationale Postcode Loterij, kondigt vandaag zijn nieuwe..
Logo GX Software

Translink, de organisatie achter de OV-chipkaart, heeft een nieuwe technische basis gelegd onder haar website ov-chipkaart.nl. Onder leiding van IT-dienstverlener Info..
Logo GX Software

Vorige week lanceerde marketingdirecteur Edwin van de Sar in Amsterdam de nieuwe website van Ajax. De site, die is gebouwd op XperienCentral van GX Software, bevat zowel qua content als techniek een aantal belangrijke innovaties.
Storytelling: van zenden naar beleven Mark van Leest, hoofd Media bij AFC Ajax, was nauw betrokken bij de totstandkoming van de nieuwe site, die gemiddeld 1..
Logo GX Software

Vanaf 1 oktober kunnen organisaties XperienCentral ook afnemen in de cloud. Omdat GX Software de hosting, het beheer en het onderhoud verzorgt, is het veel..
Logo GX Software

Uitvaartorganisatie Yarden stelt haar klanten centraal en wil dat ook op de website tot uiting laten komen. Daarom is de afscheidsspecialist deze zomer gestart met..
Logo GX Software

Hypotheekverstrekker Obvion heeft vandaag zijn website compleet vernieuwd. De site draait op het CMS XperienCentral van GX Software. Het design van de site is ontworpen..
Logo GX Software

Nu bedrijven via steeds meer online kanalen communiceren, kost het managen van content steeds meer tijd. Gelukkig introduceert GX Software unieke integratiemogelijkheden..
Logo GX Software

GX Software heeft een nieuwe functie aan zijn CMS XperienCentral toegevoegd: In Context Time. Daarmee kunnen gebruikers ‘reizen door de tijd’. Na invoer van..
Logo GX Software

De BankGiro Loterij en de VriendenLoterij hebben beide hun website geheel vernieuwd. Niet alleen is de ‘voorkant’ in een nieuw jasje gestoken met een..
Logo GX Software

GX Software heeft het gebruikers van het CMS XperienCentral nog makkelijker gemaakt om websites te personaliseren. Met release 10.5, vrijgegeven per 25 juli, zijn de..
Logo GX Software

Tijdens het WK Voetbal trekken de online kanalen van Voetbal International (VI) maar liefst 22% meer bezoekers dan normaal. Gelukkig vangt www.vi.nl – normaliter al..
Logo GX Software

Hypotheekverstrekker Obvion heeft het systeem vernieuwd waarop zijn website draait. De website draaide voorheen op GX WebManager, maar is gemigreerd naar XperienCentral...
Logo GX Software

Hogeschool Fontys, een van de grootste opleidingsinstituten van Nederland, is overgestapt op een nieuwere versie van zijn contentmanagementsysteem (CMS). De sites..
Logo GX Software

Het Amerikaanse onderzoeksbureau Forrester heeft GX Software, leverancier van het WCM-systeem XperienCentral, gepositioneerd als ‘Aspirational WCM Vendor’...
Logo GX Software