PERSBERICHT AANLEVEREN
Log in en upload bericht:

Abonnee? Upload hier gratis.
Waarom via www.persberichten.com?
  • Altijd leesbaar zonder inloggen
  • Opgemaakt inclusief bedrijfslogo, foto's en illustraties
  • Mobielvriendelijke responsive website
  • Koppeling met tags en sociale media
  • Plaatsing binnen 90 minuten
  • Bereik potentiële klanten via website, Google, Twitter en nieuwsbrief
www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2475 volgers blijven op de hoogte!

PERSOONLIJK ABONNEMENT

Volledige toegang tot alle persberichten

Veel persberichten zijn direct volledig leesbaar doordat ze geplaatst zijn voor bedrijven of PR-bureaus met een bedrijfsabonnement of via het plaatsingsformulier voor een eenmalige plaatsing. De overige persberichten zijn niet volledig leesbaar. Wilt u toch de volledige inhoud lezen dan kan dat met een persoonlijk abonnement. U krijgt dan onbeperkt en volledige toegang tot alle 86312 persberichten in onze database.

Gratis bij een bestaand bedrijfsabonnement
Medewerkers van bedrijven of PR-bureaus (ook van hun klanten) met een bedrijfsabonnement hebben automatisch volledige toegang op basis van hun e-mailadres mits dit gelijk is aan hun bedrijfsdomein. (Bijvoorbeeld www.uwdomein.nl, dan heeft elk e-mailadres eindigend op @uwdomein.nl automatisch volledige toegang indien ingelogd.)

Uw situatie
U bent momenteel niet ingelogd. Om te achterhalen of u in aanmerking komt voor een gratis persoonlijk abonnement op basis van uw e-mailadres is het nodig om eerst in te loggen.

Prijs, looptijd, opzeggen
Een persoonlijk abonnement kost 119 euro per jaar inclusief btw nu tijdelijk 49 euro per jaar inclusief btw. Hiervoor krijgt u volledige toegang tot alle persberichten. Het abonnement wordt na een jaar stilzwijgend verlengd. Wilt u dit niet zeg dan 1 maand voor het einde van de abonnementsperiode op via www.persberichten.com/opzeggen of per mail via administratie@persberichten.com.

Eerst inloggen
Om te kunnen abonneren moet u eerst inloggen, dat kan hier.
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
Direct doen
  Plaats een persbericht
  Neem een abonnement
  Neem contact op

Zoek
  Zoek ICT bedrijf
  Zoek ICT PR-bureau

Filter op

www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl