Uit onderzoek op de World Hosting Days blijkt dat de meerderheid van ruim 260 respondenten geen hybride cloud oplossing levert. Het onderzoek is door cloud provider Amsio..
Logo Amsio

Zorginstelling Meander brengt alle zorgtoepassingen onder bij system integrator Zetacom
Zoetermeer. Zorginstelling Meander brengt per 1 januari 2015 service, beheer en installatie van alle zorgtoepassingen onder bij system integrator Zetacom. De overeenkomst..
Logo Zetacom

Nederhorst den Berg, 26 maart 2015 – Voor de 8e keer is 123inkt.nl door consumenten verkozen tot Beste Webwinkel van Nederland in de categorie Computer Hard- &..
Logo 123inkt.nl

De moderne consument zoekt dankzij technologische mogelijkheden naar een shopping-ervaring met veel keuzevrijheid en gemak, zonder begrensd te worden door specifieke..
Logo Oracle

Bedrijfskritische applicaties worden steeds vaker extern of in de cloud gehost
Breda, 30 maart 2015 – SAP (22%) en Exact (16%) zijn de koplopers in de markt voor financiële ERP-software. Beide bedrijven richten zich wel elk op andere..
Logo Computer Profile

Nieuw bestuur wil acquisitie versnellen en Interoute naar een omzet van 1 miljard euro brengen
Amsterdam, 30 maart 2015 – Interoute, eigenaar van het grootste cloudservicesplatform in Europa, maakt bekend dat investeerders Aleph Capital Partners en Crestview..
Logo Interoute

Mondiale uitgever van kinderboeken en educatieve media zet Multidomein Master Data Management in
Laren, 30 maart, 2015 – Stibo Systems, marktleider in multidomein Master Data Management (MDM) oplossingen, gaat STEP inzetten voor het..
Logo Stibo Systems

Consortium ondersteunt IT-activiteiten van de EFSA en de levering van wetenschappelijk voedseladvies voor de bescherming van Europese consumenten
Schiphol-Rijk, 30 maart 2015 - Unisys Corporation kondigt vandaag aan dat haar dochterondernemingen in België en Italië als onderdeel van een consortium een..
Logo Unisys

Nieuwegein, 30 maart 2015 Mont Cervin S.à.r.l. heeft vandaag, na constructief overleg met Ordina N.V., het verzoek aan de Ondernemingskamer van het Gerechtshof..
Logo Ordina

Voor je speelt zich een prachtig plaatje af. Snel grijp je je telefoon om een foto te maken. Maar helaas weigert hij dienst; het geheugen is vol. Herkenbaar? Voor meer..
Logo Kingston Technology

Aantal zoekgeraakte en beschadigde bagagestukken afgelopen 7 jaar met 61% gedaald
De luchtvaartindustrie heeft het aantal problemen met bagageafhandeling sinds 2007 met 61,3% verminderd. Volgens wereldwijde aanbieder van communicatie- en..
Logo SITA

Widespace bereikt inmiddels meer dan 100 miljoen unieke mobiele gebruikers in 11 landen
Widespace, de Europese marktleider in premium mobile advertising, is een samenwerkingsverband aangegaan met de Telegraaf, Voetbal International en Radio 538. Dankzij de..
Logo Widespace

Quadia Online Video Monitor: video steeds verder geïntegreerd in customer journey
Interactieve video gaat de komende jaren een grote vlucht nemen; ruim 60% van de Nederlandse marketeers wil hier binnen drie jaar gebruik van maken. Dat blijkt uit de..
Logo Quadia

Nieuwe functionaliteit maakt beheer van variabele opslaglocaties mogelijk
Delft, 30 maart 2015 - Exact introduceert Exact Online Handel Premium. Met deze nieuwe toepassing zijn organisaties beter in staat uitdagingen met voorraadbeheer op..
Logo Exact Software Nederland B.V.

93% van de Nederlandse directies begrijpt zijn informatiemanagers niet 82% van de informatiemanagers begrijpt de informatiebehoeften niet meerwaarde van..
Logo Iron Mountain

Houten, The Netherlands, 27 March 2015 - The tablet market is still growing in the Netherlands, with the share of households with tablets reaching 61 percent in the..
Logo Telecompaper