PERSBERICHT AANLEVEREN
Log in en upload bericht:

Abonnee? Upload hier gratis.
Waarom via www.persberichten.com?
  • Altijd leesbaar zonder inloggen
  • Opgemaakt inclusief bedrijfslogo, foto's en illustraties
  • Mobielvriendelijke responsive website
  • Koppeling met tags en sociale media
  • Plaatsing binnen 90 minuten
  • Bereik potentiële klanten via website, Google, Twitter en nieuwsbrief
www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2475 volgers blijven op de hoogte!
De website doehetzelfnotaris.nl gaat verder onder de paraplu van Justitia Omnibus BV, onder andere de uitgever van DoeHetZelfAdvocaat. Met deze bundeling van juridische..
Logo Doehetzelfnotaris.nl

Samenwerking voor optimale dienstverlening in veranderende markt
Conversion Company en Favela Fabric hebben besloten om de krachten te bundelen. Om de groeiende markt van social business gezamenlijk krachtiger te bedienen, heeft Conversion..
Logo Conversion Company B.V.

Workday, leverancier van cloud applicaties voor Human Capital Management, Financial Management en Analytics, organiseert volgende week voor het eerst haar..
Logo Workday

My Passport® Pro wordt via Thunderbolt van stroom voorzien, heeft selecteerbare RAID-opslag met opslagcapaciteit tot 4 TB en biedt creatieve professionals hogere snelheden en daadwerkelijke draagbaarheid
Schiphol-Rijk, 27 maart 2014 - WD®, onderdeel van Western Digital (NASDAQ:WDC) en wereldleider op het gebied van opslag, introduceert vandaag My Passport® Pro, de..
Logo Western Digital Netherlands B.V.

Foto’s, films, documenten, muziek verspreid over 14 verschillende apparaten, meestal zonder back-up
Schiphol-Rijk, 27 maart 2014 - Nederlandse gezinnen hebben gemiddeld veertien apparaten in huis waarop hun digitale content opgeslagen staat. Dat blijkt uit onderzoek van WD,..
Logo Western Digital Netherlands B.V.

Eerste implementatie van Microsoft Dynamics CRM 2013 in Nederland
Barneveld, 27 maart 2014 – CRM Partners, specialist in Microsoft Dynamics CRM voor de financiële sector, implementeert bij uitvaartverzekeraar en -verzorger..
Logo Fellowmind

Vandaag nadert KPN de afronding van de uitrol van het 4G netwerk. In Zeeland, Vlissingen, wordt de laatste hand aan het 4G netwerk gelegd, enkele maanden eerder dan..
Logo KPN

Culemborg - Hoe groot is het aanbod van e-books in Nederland? Hoe veel worden er verkocht? Hoe veel e-readers een tablets zijn er in Nederland? Wat is de mate van..
Logo CB

Een soepeler bagageproces en minder stress voor de passagier dankzij twee slimme innovaties op basis van M2M-technologie. KPN, Fast Track Company en Air France/KLM/Delta..
Logo KPN

Televisie kijken via een Smart TV is populairder onder glasvezelgebruikers dan onder Nederlanders met een andere breedbandverbinding. Vier op de tien Nederlanders met een..
Logo Reggefiber

Nieuwe samenwerkingen aangekondigd op Retail Event Nederland
MyOrder, de mobiele app voor bestellen en betalen, kondigt tijdens Retail Event Nederland twee nieuwe samenwerkingen aan. Door het toevoegen van betaalmethode èM!..
Logo MyOrder B.V.

SIEM implementatie voor een Nederlandse verzekeraar op basis van ArcSight technologie
Schiphol-Rijk, 27 maart 2014 – Unisys Nederland heeft onlangs een contract getekend met een grote Nederlandse verzekeringsmaatschappij voor de implementatie van een..
Logo Unisys

Online ontwikkeling laat Victron Energy stapsgewijs verder groeien
Enschede, 27 maart 2014 - TriMM is genomineerd voor een Dutch Interactive Award (DIA) in de categorie B2B. Het full service internetbureau uit Enschede heeft de case Victron..
Logo TRIMM Multimedia B.V.

DS-transferproductiepapier is de perfecte aanvulling op Epson SureColor-printers en UltraChrome DS inkten voor mode en zachte beletteringstoepassingen
Amsterdam, 27 maart 2014 – Epson introduceert DS-transferproductiepapier, het eerste kleursublimatiemateriaal van Epson. Het unieke DS-transferproductiepapier is..
Logo Epson Europe B.V.

- Eenvoudige integratie met elk document management systeem - Mogelijkheid tot push-scannen voor een verbeterde procesefficiency Amsterdam, 27 maart 2014 - Epson heeft..
Logo Epson Europe B.V.

De ANWB heeft opnieuw bijgetekend voor BlueConic. De ANWB gebruikt de engagement-oplossing om zijn 4 miljoen leden online beter van dienst te zijn. Op basis van behavioral..
Logo GX Software

Philips Ambilight-TV’s brengen de snelheid en veelzijdigheid van smartphones en tablets naar het tv-scherm Eerste Ultra-HD Philips TV’s verbluffen qua..
Logo TP Vision

Brakel, 27 maart 2014 – ICT-dienstverlener Solipsis is door LANDER Werk & Participatie geselecteerd voor de implementatie van QlikView. De Business Intelligencetool..
Logo Solipsis B.V.

Dankzij een nieuw designproces is de Jabra BIZ 2300 een van de eerste industriële designproducten die niet alleen worden geprezen om geavanceerde technologie, maar ook om het verhogen van de standaard voor gebruiksvriendelijk design.
Breda, 27 maart 2014 – De Jabra BIZ 2300 headset heeft de prestigieuze Red Dot Award 2014 gewonnen. De BIZ 2300 is een headset die Jabra speciaal ontworpen heeft voor..
Logo Jabra

Schiphol, 26 maart 2014 - NJR, CNV Jongeren en FNV Jong lanceren het jongerenproject Hete Pepers: een samenwerking om duizenden jonge baanzoekers te ondersteunen in hun..
Logo MicrosoftSelecteer een publicatiedatum:
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<maart 2014>
maart 2014
madiwodovrzazomadiwodovrzazo
     34567
10111213141718192021
242526272831    

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight
Recent via formulier

Logo Relined Fiber Network
Logo Brainial B.V.
Logo Rubicon B.V.
Logo Betaalbarekralen
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo CommITment BV
Logo Delta-N B.V.
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Bergler Flex Solutions
Logo Global Knowledge
Logo Relined Fiber Network
Logo iMediate
Logo Nox Telecom
Logo NewChannel
Logo Luminis Nederland B.V.
Recent door abonnees

Logo XebiaLabs
Logo Yenlo
Logo Belcentrale.nl
Logo Yenlo
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Belcentrale.nl
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Global Knowledge
Logo Guardian360 bv
Logo Rittal bv
Logo Guardian360 bv
Logo Medius
Logo Tools4ever BV
Logo Guardian360 bv
Door PR-bureaus

Logo Puur Data
Logo Eventive | Eventmarketing
Logo Qlik
Logo SAP
Logo Visma Connect
Logo NETGEAR
Logo Qlik
Logo Lightspeed
Logo myBrand
Logo Protime BV
Logo Motiv ICT Security
Logo HubSpot
Logo Ctac N.V.
Logo AvePoint
Logo Royole Corporation

Direct doen
  Plaats een persbericht
  Neem een abonnement
  Neem contact op

Zoek
  Zoek ICT bedrijf
  Zoek ICT PR-bureau

Filter op

Contentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.nl