NEVI (Nederlandse Vereniging voor Inkoopmanagement) is de derde inkoopvereniging van de wereld en al 60 jaar het kennisnetwerk voor inkoop en supply management. NEVI..
Logo Verito Informatisering

Sneller en efficiënter klanten helpen
Carglass® België biedt haar klanten een waaier van communicatiekanalen aan:  website, telefoon, chat.... Vanuit de omnichannel-strategie wil Carglass®..
Logo Customer Interaction Group

Propellor: nieuw marketing driven e-commerce platform van WebArchitects
Amsterdam, 21 april 2015 - Al bijna 15 jaar toonaangevend in de branche. Innovatief, creatief en een tikkeltje eigenwijs. En nu, na twee jaar brainstormen, blueprinten en..
Logo Magenta Publishing

Hero Benelux, onderdeel van de in Zwitserland gevestigde Hero Group, heeft gekozen voor de social intranet oplossing eConnect Today van ETTU. Hero heeft een passie voor..
Logo ETTU

PowerPitch bevordert de ontwikkeling van iedere offerte en presentatie
Amsterdam 20 april 2016 - Berkeley Bridge, Documentaal en Superscript lanceren de PowerPitch tijdens Lexpo 2016. De PowerPitch is een geïntegreerd platform waarmee..
Logo Documentaal BV

De Goudse is een onafhankelijke verzekeringsmaatschappij met zo’n 600 medewerkers. De Goudse wilde hun projectomgeving verbeteren, en de eerste stap maken naar de..
Logo motion10

Haarlem, 21 april 2016 – Voor het vijfde jaar op rij kwamen op 15 april specialisten uit de e-mailmarketing, online marketing en CRM samen op de BERLIN EMAIL..
Logo Optivo

Op 15 april heeft Thinkwise Software uit Apeldoorn een nieuwe vestiging in Rotterdam geopend. Door de aanwezigheid van een vestiging in Rotterdam realiseert Thinkwise een..
Logo Thinkwise

Kwartaalomzet groeit met 8,7 procent naar 554 miljoen euro Sterke organische groei van 5,3 procent Operationele winst groeit met dubbele cijfers Deze..
Logo Econocom

Save the date, 24 mei 2016
Amsterdam, 21 april 2016 - Op 24 mei is het zover: die dag opent Werner Vogels, Chief Technology Officer en vicepresident van Amazon, de Amazon Web Services..
Logo Amazon Web Services

Geeft organisaties de mogelijkheid data-integriteit te bewaken bij toenemend datavolume
Redwood City, Calif. 21 april 2016 – Talend, toonaangevende leverancier van big data integratie software, kondigt vandaag af dat Talend Big Data Integration..
Logo Talend

Workloads die met Commvault worden beheerd, zijn over te brengen naar Amazon S3, Amazon S3-Infrequent Access en Amazon Glacier cloud storage via AWS Snowball; ondersteuning versnelt migratieproces en zorgt voor betere voorbereiding op calamiteiten
Utrecht, 21 april 2016 - Commvault (Nasdaq: CVLT), specialist in enterprise-dataprotectie en informatiemanagement, introduceert ondersteuning voor Amazon Web Services..
Logo Commvault Systems International BV

Op woensdag 20 April heeft Remco Frühauf, directeur van InformerOnline, het Keurmerk Zeker-Online ontvangen uit handen van Frank Alfrink, directeur van ZZP..
Logo Informer Software BV

Het Benelux-pr-bureau maakt kans in de categorie Consumer Electronics
Amsterdam, 21 april 2016 – Progress Communications is genomineerd voor een SABRE EMEA Award in de categorie Consumer Electronics. Het Benelux-pr-bureau voor..
Logo Progress Communications

Ratho B.V. is de zesde officiële koppelpartner geworden van de Stichting Basispoort! Naast Skool Control, QL-Online (van participant de Rolf groep), MOO (van..
Logo Ratho B.V.

De Nederlandse consument streamde in 2015 per dag 105 minuten video. Dat is een stijging van ruim 60 procent ten opzichte van een jaar eerder (65 minuten). Dat blijkt uit..
Logo Nederland ICT

IoT-variant voor TMap marktstandaard beschreven in nieuw boek
Sogeti lanceert een testaanpak voor Internet of Things (IoT) oplossingen waarbij sprake is van een veel bredere en complexere omvang dan traditioneel software testen. De..
Logo Sogeti

Houten, The Netherlands, 21 April 2016 - De kosten voor mobiele telefonie zijn over het algemeen gedaald in de meeste landen in West-Europa in Q1 2016. Daarnaast bevatten..
Logo Telecompaper