PERSBERICHT AANLEVEREN
Log in en upload bericht:

Abonnee? Upload hier gratis.
Waarom via www.persberichten.com?
  • Altijd leesbaar zonder inloggen
  • Opgemaakt inclusief bedrijfslogo, foto's en illustraties
  • Mobielvriendelijke responsive website
  • Koppeling met tags en sociale media
  • Plaatsing binnen 90 minuten
  • Bereik potentiële klanten via website, Google, Twitter en nieuwsbrief
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureauwww.EVENTIVE.nl
2471 volgers blijven op de hoogte!
Tools4ever, de marktleider op het gebied van Identity Governance & Administration, introduceert de Tools4ever Puzzle Challenge. Iedere maand ontvangen de deelnemers een..
Logo Tools4ever BV

Schneider Electric, leider in digitale transformatie van energiemanagement en automatisering heeft aangekondigd dat zijn CEO, Jean-Pascal Tricoire, een Glassdoor Employees..
Logo Schneider Electric

Ruckus levert glasvezel naar de hotelkamer en sluit nieuwe IoT-partnerships, voor meer veiligheid en efficiëntie in hotels en een betere ervaring voor gasten.
Amsterdam, 19 juni 2019 – Ruckus Networks, onderdeel van CommScope, maakt vandaag bekend dat hun portfolio met connectiviteitsoplossingen voor de hospitality-sector is..
Logo CommScope

Hoofddorp, 19 juni 2019 - Ingenico Group (Euronext: FR0000125346 - ING), wereldwijd marktleider in geïntegreerde betalingsoplossingen, werkt samen met Funidelia, Europa's..
Logo Ingenico Group

70% van de verzekeraars noemt compleet en uniform overzicht van klanten als cruciale voorwaarde voor innovatie: 90% heeft dat overzicht niet, zo blijkt uit onderzoek
Utrecht, 18 juni 2019 – De combinatie tussen complexe, verouderde IT-systemen en inefficiënte processen vormen een universele vertragende factor voor de wereldwijde..
Logo MarkLogic

Amsterdam, 19 juni 2019 – ThousandEyes maakt zijn intrede in de Benelux met een lokale verkoop- en serviceafdeling in Amsterdam. ThousandEyes biedt end-to-end inzicht in..
Logo ThousandEyes

Zes trainees in korte tijd omgeschoold tot OutSystems-developer
Oude Wetering, 19 juni 2019 – CoolProfs heeft zes nieuwe junior OutSystems-consultants in dienst genomen. Jasper Blikman (26), Marjolein Scheers (25), Matthew de Jong..
Logo COOLProfs

voor expansie in de markt van cloudbased foodmanagement
ANTWERPEN / AMSTERDAM, 19 juni 2019 -  APICBASE, de internationale leverancier van cloudbased foodmanagementsoftware, kondigt aan dat het 1,5 miljoen euro groeikapitaal..
Logo Newion Investments

Nieuw onderzoek onder Europese beslissers laat zien dat flexibele en overal toegankelijke werkplektechnologie bijdraagt aan grotere betrokkenheid, meer productiviteit en betere bedrijfsresultaten.
Amsterdam, 19 juni 2019 –Meer dan het salaris, de arbeidsvoorwaarden en het carrièreperspectief, is bij de strijd om talenten de mogelijkheid om makkelijk en..
Logo Citrix

Rotterdam, 19 juni 2019 - Intermax, het meest gecertificeerde cloudsourcingbedrijf van Nederland, viert dit jaar zijn 25-jarig bestaan. Met dit jubileum is Intermax het oudste..
Logo Intermax

Met deze oplossing kunnen VM Cloud Providers nieuwe diensten aanbieden op basis van ‘native’ S3-compatibele opslag
Amsterdam, 18 juni 2019 – Cloudian introduceert een volledig ‘native’, S3-compatibele object storage-oplossing voor VMware Cloud..
Logo Cloudian B.V.

SIA en partner Colt Technology Services zijn als de winnaars uit de bus gekomen bij een aanbestedingstraject van de Europese Centrale Bank (ECB) voor de levering van..
Logo Colt Technology Services B.V.

Perfect voor appartementen en huurwoningen: Ring Door View Cam is een draadloze videodeurbel die een bestaand spionnetje verandert in een slim beveiliging-device.
Amsterdam, 18 juni 2019 - Ring, het bedrijf dat als missie heeft om buurtcriminaliteit te verlagen, introduceert zijn vijfde videodeurbel: de Ring Door View Cam. De..
Logo Ring

Nedap in finale van GIT Security Award
Met zijn Global Client Programma heeft Nedap dit jaar de finale van de GIT SECURITY AWARD gehaald. Nedap presenteert het programma op IFSEC 2019 – dat van 18 tot en met..
Logo Nedap Security Management

87 procent van de bedrijven is van plan om zijn magazijncapaciteit in de komende vijf jaar uit te breiden
Heerenveen – 19 Juni 2019 – Zebra Technologies Corporation(NASDAQ: ZBRA), een vernieuwer met oplossingen en partners die ervoor zorgt dat bedrijven een..
Logo Zebra

Verdere bedrijfsgroei en gebruiksgemak voor MSP’s staan centraal
Amsterdam, 18 juni 2019 – Datto, Inc., de toonaangevende leverancier van IT-oplossingen geleverd via managed service providers (MSP’s), breidt het managementteam..
Logo Datto

Rotterdam, 19 juni 2019 - De woningmarkt in Amsterdam heeft zich volledig hersteld van de daling van vorige maand. In Amsterdam berekenden we in april zelfs een prijsstijging..
Logo Ortec Finance

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight
Recent via formulier

Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Serverius B.V.
Logo Relined Fiber Network
Logo Brainial B.V.
Logo Rubicon B.V.
Logo Betaalbarekralen
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo CommITment BV
Logo Delta-N B.V.
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Bergler Flex Solutions
Logo Global Knowledge
Recent door abonnees

Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo Belcentrale.nl
Logo XebiaLabs
Logo Yenlo
Logo Belcentrale.nl
Logo Yenlo
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Belcentrale.nl
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Global Knowledge
Logo Guardian360 bv
Logo Rittal bv
Logo Guardian360 bv
Door PR-bureaus

Logo Riverbed
Logo Ctac N.V.
Logo Intermax
Logo ThousandEyes
Logo maincubes B.V.
Logo Extreme Networks
Logo OutSystems
Logo NTT Security
Logo Eaton
Logo 3Dconnexion
Logo Citrix
Logo Citrix
Logo Foleon
Logo Marcommit
Logo KnowBe4

Direct doen
  Plaats een persbericht
  Neem een abonnement
  Neem contact op

Zoek
  Zoek ICT bedrijf
  Zoek ICT PR-bureau

Filter op

www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureauwww.LVTPR.com