PERSBERICHT AANLEVEREN
Log in en upload bericht:

Abonnee? Upload hier gratis.
Waarom via www.persberichten.com?
  • Altijd leesbaar zonder inloggen
  • Opgemaakt inclusief bedrijfslogo, foto's en illustraties
  • Mobielvriendelijke responsive website
  • Koppeling met tags en sociale media
  • Plaatsing binnen 90 minuten
  • Bereik potentiële klanten via website, Google, Twitter en nieuwsbrief
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comContentbureau
2471 volgers blijven op de hoogte!
Deze overname breidt bestaande Passport 24/7 support diensten uit naar een bereik in meer dan 90 landen
AMERSFOORT – 18 december 2014 -­- Exclusive Networks Group heeft vandaag de overname van ITEC Intelligent Services PLC (www.itec-is.com), een wereldwijde IT services..
Logo Exclusive Networks

Breukelen/Den Haag, 18 december 2014 – De Staat der Nederlanden heeft de Europese Aanbesteding Levering en Sourcing van Grafische dienstverlening aan Xerox (Nederland)..
Logo Xerox

Amstelveen, 18 december 2014 – Voor de hosting, het technisch en functioneel beheer van de SAP-omgeving kiest MS Mode voor ..
Logo myBrand

’s-Hertogenbosch, 18 december 2014 – Everest, de business engineering company voor financiële dienstverleners en de centrale overheid, gaat..
Logo Everest BV

Toekomstbestendige routers voor Online.nl en Canal Digitaal klanten
Hoofddorp, 18 december 2014 – ZyXEL Benelux en M7 Group hebben een partnerovereenkomst ..
Logo ZyXEL

Keynote-sprekers John MacFarlane (Sonos) en Cees Links (GreenPeak)
Amsterdam, 18 december 2014 -- Accelerator Startupbootcamp organiseert op 23 januari 2015 E- & Mcommerce Demo Day. Dit is een evenement waar tien geselecteerde..
Logo Startupbootcamp

Xtandit, OSN en KNNS Business Solutions vallen in de prijzen
Breukelen, 17 december 2014 – Tijdens de jaarlijkse Partner Kick-off heeft Xerox drie partners beloond met de Partner of The Year Award in verschillende..
Logo Xerox

• AspectPro is erop gericht Aspect’s wereldwijde channel ecosystem uit te breiden en nieuwe partnercompetenties toe te voegen • Het programma zal de marktpenetratie vergroten van Aspect’s oplossingen voor cloud en core interaction management, en workforce
Amsterdam, 18 november 2014 – Aspect Software, de leverancier van volledig geïntegreerde oplossingen voor klanteninteractiemanagement, workforce optimization,..
Logo Aspect Software

In 2014 zijn 120 bruikbare meldingen binnengekomen bij het meldpunt responsible disclosure van telecombedrijven. In 2013 waren dat er 77. Die meldingen hebben bijgedragen aan..
Logo Nederland ICT

Amsterdam, 17 december 2014 – Verifone kondigt vandaag de introductie aan van contactloos betalen in de Amsterdam ArenA, thuisbasis van Ajax en diverse concerten...
Logo CCV

De donkere dagen voor kerst zijn aangebroken: huizen worden versierd met kerstverlichting, glühwein vult de glazen en warme wanten maken de dienst uit. Het ultieme..

Big Data voor de Benelux
samenwerking tussen Anchormen, MapR en Cisco Het Nederlandse Anchormen is een officiële samenwerking voor de Benelux aangegaan met Cisco, de Amerikaanse..
Logo Anchormen

Breda, 18 december 2014 – Rockstar Games heeft een toevoeging op de immens populaire game GTAV aangekondigd. Begin volgend 2015 worden de langverwachte..
Logo Take Two Interactive Benelux BV

De bouw van het nieuwe vul- en distributiecentrum voor cilindergassen van Air Products op bedrijventerrein PolanenPark in de gemeente Haarlemmerliede vordert gestaag. Onlangs..
Logo Air Products

Amsterdam, 18 december – Power supplies specialist Mean Well introduceert de nieuwe RST-5000 serie met een vermogen van 5000 Watt. Deze serie biedt de mogelijkheid om..
Logo Koning & Hartman

Van Wezel Accountants en Hermans & Partners, accountants en adviseurs, helpen klanten bij implementatie en gebruik van financiële software
UNIT4 is een samenwerking aangegaan met accountantskantoren Van Wezel Accountants en Hermans & Partners, accountants en adviseurs. Deze accountantskantoren gaan hun..
Logo UNIT4

Niveau van professionals in branches stijgt snel E-commerce speelt steeds grotere rol Nauwere samenwerking tussen logistiek en inkoop Amsterdam, 18..
Logo PageGroup

Jaarlijkse AEX Internet Prestatie Barometer toont internationale prestatie websites aan
Enschede, 18 december 2014 - Uit onderzoek van internetbureau TriMM blijkt dat onder de meest verhandelde AEX-fondsen OCI, TNT en ING de snelst ladende websites..
Logo TRIMM Multimedia B.V.

Eindhoven, 18 december 2014 – Marantz, wereldwijd koploper op het gebied van geavanceerde audiotechnologie, heeft zo juist de komst van zijn nieuwste AV8802 AV..
Logo Marantz Europa B.V. (D&M Europe B.V.)

Over millennials wordt gezegd dat ze geen auto’s willen bezitten. Onderzoek van BrandDeli toont aan dat jongeren tot 34 jaar wel degelijk geïnteresseerd zijn in de..
Logo BrandDeli

Amsterdam – 18 december 2014 – OutSystems, aanbieder van het gelijknamige en..
Logo OutSystems

2014 jaar van wanddecoratie en persoonlijke jaarkalenders
Amsterdam, 18 december 2014 – Met de kerstdagen in aantocht is het alle hens aan dek in de productielocatie van Albelli. De afgelopen dagen noteerde de..
Logo Albelli

Vrijdag 13 februari 2015 vindt er weer een netwerkbijeenkomst plaats van de Software VOC bij Nederland ICT.
'Help! Hoe word je een bedrijf?' Wie is er eigenlijk de baas? Wanneer nemen we nog een paar mensen extra aan? Zullen we een duidelijke rolverdeling maken? Zijn we al toe aan..
Logo Nederland ICT

Utrecht, 18 december 2014 - Omrin, de duurzame afvalinzamelaar en -verwerker van Friesland, kiest voor Proact voor het leveren en implementeren van een nieuwe EMC..
Logo PROACT

Bijna twee jaar na de lancering van het InformerOnline factuurprogramma voor ZZP’ers, heeft Informer Software sinds 1 december eveneens een..
Logo Informer Software BV

De bedrijfsinformatiespecialist gebruikt Big Data voor het succesvol uitvoeren van haar strategische koers
Nieuwssamenvatting Graydon, bedrijfsinformatiespecialist op het gebied van Credit Management, Risk & Compliance en Marketing Informatie kiest Oracle als leverancier van..
Logo Oracle

Benchmark toont klanttevredenheidsscore boven sectorgemiddelde: 97 procent is tevreden over uitstekende klantondersteuning en -dienstverlening
Utrecht, 18 december 2014 — CommVault (Nasdaq: CVLT) loopt met een klanttevredenheidsscore van 97 procent nog steeds voorop in de sector als het gaat om..
Logo Commvault Systems International BV

Meerderheid van de Nederlanders komt liefst thuis in een huis dat warm en comfortabel is
Amsterdam – 18 december 2014 – De snijdende wind op het station, een auto die ijskoud is. De weg naar huis is guur en fris en moet het liefst zo kort mogelijk..
Logo Honeywell

Software and Cloud Revenue up 5% to $7.3 Billion
REDWOOD SHORES, CA -- (Marketwired) -- 12/17/14 -- Oracle Corporation (NYSE: ORCL) today announced that fiscal 2015 Q2 Total Revenues were up 3% to $9.6 billion. Software and..
Logo Oracle

Tender Support is erop gericht de overtuigingskracht te vergroten van offertes, RfI’s, RfP’s en bijbehorende documenten die nodig zijn om een opdracht te winnen...
Logo Loth PR Writing

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight
Recent via formulier

Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Serverius B.V.
Logo Relined Fiber Network
Logo Brainial B.V.
Logo Rubicon B.V.
Logo Betaalbarekralen
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo CommITment BV
Logo Delta-N B.V.
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Bergler Flex Solutions
Logo Global Knowledge
Recent door abonnees

Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo Belcentrale.nl
Logo XebiaLabs
Logo Yenlo
Logo Belcentrale.nl
Logo Yenlo
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Belcentrale.nl
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Global Knowledge
Logo Guardian360 bv
Logo Rittal bv
Logo Guardian360 bv
Door PR-bureaus

Logo Riverbed
Logo Ctac N.V.
Logo Intermax
Logo ThousandEyes
Logo maincubes B.V.
Logo Extreme Networks
Logo OutSystems
Logo NTT Security
Logo Eaton
Logo 3Dconnexion
Logo Citrix
Logo Citrix
Logo Foleon
Logo Marcommit
Logo KnowBe4

Direct doen
  Plaats een persbericht
  Neem een abonnement
  Neem contact op

Zoek
  Zoek ICT bedrijf
  Zoek ICT PR-bureau

Filter op

www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nl