PERSBERICHT AANLEVEREN
Log in en upload bericht:

Abonnee? Upload hier gratis.
Waarom via www.persberichten.com?
  • Altijd leesbaar zonder inloggen
  • Opgemaakt inclusief bedrijfslogo, foto's en illustraties
  • Mobielvriendelijke responsive website
  • Koppeling met tags en sociale media
  • Plaatsing binnen 90 minuten
  • Bereik potentiële klanten via website, Google, Twitter en nieuwsbrief
www.marcommit.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nl
2471 volgers blijven op de hoogte!
VMware is marktleider in virtualisatie en cloud-infrastructuur oplossingen die bedrijven in staat stelt om de Cloud Era te betreden. Als pionier in het gebruik van..
Logo ViaCloud BV

Enschede, 15 oktober 2014 - Contec is vanaf heden de officiële distributeur van Webroot in de Benelux. De revolutionaire wijze waarop Webroot endpoints beschermt tegen..
Logo Contec

Veghel, 15 oktober 2014  - Minkels, wereldwijd leverancier van modulaire datacenter oplossingen, onderdeel van het beursgenoteerde concern Legrand (NYSE Euronext Paris:..
Logo Minkels

iTOS³ is de officiële distributeur van CC4Lync in België en Luxemburg. CC4Lync is een innovatieve oplossing voor klantcontact in Microsoft Lync. De Nederlandse..
Logo CC4Skype B.V.

Utrecht, 15 oktober 2014 – Vergelijk Canvas, de vergelijkingssite voor foto’s op canvas, hout en meer, presenteert vandaag de resultaten van de jaarlijks..
Logo Vergelijk Canvas

Ede, 14 oktober 2014 - Per 1 oktober hebben Boltrics Groep en EQ Consulting Group de handen ineengeslagen en starten samen Boltrics Services B.V. Vanuit deze onderneming..
Logo Boltrics Professionals

Amsterdam, 15 oktober 2014 – Red Hat, Inc. (NYSE: RHT), leverancier van opensourceoplossingen, kondigt aan dat de multimedia nieuwszender Sky News, de schaalbaarheid en..
Logo Red Hat, Inc.

Amsterdam, 15 oktober 2014 – Cisco gaat de komende drie jaar projecten van het MediaLAB Amsterdam van de Hogeschool van Amsterdam ondersteunen. Deze samenwerking heeft..
Logo Cisco

Onderzoeksbureau SEO onderzocht welke Nederlandse gemeenten het potentieel van internet voor de economie het best benutten
Amsterdam, 15 oktober 2014 - Google maakt voor het tweede jaar op rij bekend welke twaalf Nederlandse gemeenten de economische kansen van het internet het best benutten in hun..
Logo Google

Volledig geïntegreerd met Aspect’s bekroonde omni-channel cloud contactcenter Zipwire
Nieuwste item in Aspect’s uitbreidende portfolio van cloud en hybride customer engagement oplossingen Aspect Workforce Management Cloud heeft de complete..
Logo Aspect Software

Toepassing van RIFD-tag zorgt voor hoger gebruiksgemak, verbeterde veiligheid en tijdsbesparing
Tyco Integrated Fire & Security, specialist op het gebied van brandbeveiligings- en veiligheidsoplossingen, introduceert de nieuwe branddetectieoplossing ZETTLER PROFILE...
Logo Tyco Integrated Fire & Security

Duidelijk Accountants, Fact4U, Joinson & Spice en MONI bereiken de finale
Delft, 15 oktober 2014 - Van de tien genomineerden voor de Exact Cloud Accountant Award 2014 zijn na een periode van online stemmen en intensief juryberaad nog vier..
Logo Exact Software Nederland B.V.

Eersteklas luisterplezier voor gebruik onderweg
Eindhoven, 15 oktober 2014 – Denon, een van 's werelds meest vooraanstaande fabrikanten van hoogwaardige home-entertainmentproducten, introduceert vandaag de DA-10,..
Logo Denon Europe B.V.

Apeldoorn, 15 oktober 2014 – Coop Supermarkten is opnieuw een overeenkomst aangegaan met SAP-dienstverlener en -kennispartner myBrand. Het betreft een overeenkomst tot..
Logo myBrand

Oude Wetering, 15 oktober 2014 – IT-dienstverlener COOLProfs heeft per 1 oktober Dennis Ruiter (45) in dienst genomen als senior consultant. Ruiter, die meer dan..
Logo COOLProfs

Warbiking-tour van cybersecurity-specialist James Lyne toont onveiligheid wi-fi-netwerken aan: van bijna 15.000 netwerken is slechts een derde afdoende beveiligd
Amsterdam, 14 oktober 2014 – Het is slecht gesteld met de beveiliging van draadloze netwerken in Amsterdam. Dat heeft cybersecurity-specialist James Lyne van Sophos..
Logo Sophos Benelux

Hengelo, oktober 2014 – Wibu-Systems en Wind River hebben intensief samengewerkt bij de ontwikkeling van VxWorks 7,  het nieuwe real-time operating system (RTOS)..
Logo WIBU-SYSTEMS

Nedap speelt met de toepassing van softwarecomponenten in beveiligingssystemen in op nieuwe uitdagingen op het gebied van security. Deze uitdagingen komen voort uit..
Logo Nedap Security Management

De Tijdelijke Commissie ICT heeft een helder en ambitieus rapport geschreven. Met dit rapport zet de Commissie het onderwerp ICT heel nadrukkelijk op de agenda van politiek en..
Logo Nederland ICT

Moderetailer met 555 winkels in 40 landen brengt online en offline winkelen samen met e-commerce app
Amsterdam - 15 oktober 2014 – Motivi, de Italiaanse moderetailer die actief is in 40 landen, kiest voor zijn e-commercestrategie voor de revolutionaire ..
Logo Powa

Haarlem, 15 oktober 2014 – EPiServer, wereldwijde softwareleverancier van digital marketing en e-commerce oplossingen, is door onderzoeksbureau Gartner wederom erkend..
Logo EPiServer

Netwerk Widespace uitgebreid met Dichtbij.nl, Upcoming.nl, TVGids, Metro en Spits
Met het toevoegen van nieuwe partners verdubbelt Widespace, de Europese marktleider in premium mobile advertising, het bereik van haar netwerk. Met de nieuwe..
Logo Widespace

Met deze server kunnen ontwikkelaars een nieuwe generatie aan zakelijke applicaties ontwikkelen en mobiele en sociale media evoluties en het ‘Internet of Things’ deskundig opvangen
Progress (NASDAQ: PRGS) brengt een nieuwe app server op de markt voor het ontwikkelen en implementeren van apps van de nieuwe generatie: ‘Progress® Pacific™..
Logo Progress Software BV

Client as a Service: van hardware-investering naar schaalbare dienstverlening
Utrecht, 15 oktober 2014 - Voor bedrijven en overheidsinstellingen is de aanschaf van virtuele Desktops as a Service (DaaS) enkel aantrekkelijk als zij tegelijkertijd ook de..
Logo IGEL Technology

ICT Automatisering (ICT) today announces it has completed the sale of its German activities to Alten GmbH, a German subsidiary of Alten SA. As a result of the divestment, ICT..
Logo ICT Group N.V.

Nieuw Brocade-uitbreidingsplatform verbetert Recovery Point Objectives en Recovery Time Objectives dankzij superieure WAN Link Utilization- en unieke failover-functionaliteit;..
Logo Brocade

Naast inspirerende seminars, presentatie vijf genomineerden Logistiek Manager van het Jaar
UTRECHT, 15 oktober 2014 – Vakbeurs ICT & Logistiek heeft ook dit jaar weer een groot aantal interessante sprekers aan de beurs verbonden. Het inhoudelijke congres-..
Logo Jaarbeurs

Third-Quarter revenue of $14.6 billion, up $1.1 billion or 8 percent year-over-year Record quarterly unit shipments of PCs, servers, tablets, phones and Internet of..
Logo Intel Benelux

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight
Recent via formulier

Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Serverius B.V.
Logo Relined Fiber Network
Logo Brainial B.V.
Logo Rubicon B.V.
Logo Betaalbarekralen
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo CommITment BV
Logo Delta-N B.V.
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Bergler Flex Solutions
Logo Global Knowledge
Recent door abonnees

Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo Belcentrale.nl
Logo XebiaLabs
Logo Yenlo
Logo Belcentrale.nl
Logo Yenlo
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Belcentrale.nl
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Global Knowledge
Logo Guardian360 bv
Logo Rittal bv
Logo Guardian360 bv
Door PR-bureaus

Logo Riverbed
Logo Ctac N.V.
Logo Intermax
Logo ThousandEyes
Logo maincubes B.V.
Logo Extreme Networks
Logo OutSystems
Logo NTT Security
Logo Eaton
Logo 3Dconnexion
Logo Citrix
Logo Citrix
Logo Foleon
Logo Marcommit
Logo KnowBe4

Direct doen
  Plaats een persbericht
  Neem een abonnement
  Neem contact op

Zoek
  Zoek ICT bedrijf
  Zoek ICT PR-bureau

Filter op

www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureau