PERSBERICHT AANLEVEREN
Log in en upload bericht:

Abonnee? Upload hier gratis.
Waarom via www.persberichten.com?
  • Altijd leesbaar zonder inloggen
  • Opgemaakt inclusief bedrijfslogo, foto's en illustraties
  • Mobielvriendelijke responsive website
  • Koppeling met tags en sociale media
  • Plaatsing binnen 90 minuten
  • Bereik potentiële klanten via website, Google, Twitter en nieuwsbrief
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlContentbureau
2480 volgers blijven op de hoogte!
Gent/Antwerpen, 13 juni 2015 - De Belgisch-Nederlandse participatiemaatschappij Waterland Private Equity Investments (Waterland) gaat groeikapitaal verstrekken aan de..
Logo Intelligent

Perfect for People is een toonaangevende consulting en services groep gespecialiseerd in het implementeren, optimaliseren en beheren van SAP oplossingen en sinds begin 2012..
Logo SOA People Nederland N.V.

Rotterdam, 12 juni 2015 Pro-Online heeft na overname van SocialFrame, een 2e versie van de applicatie ter ondersteuning van communicatie op Facebook gelanceerd. De..
Logo Pro-Online Nederland BV

HEERENVEEN – 12 JUNI 2015 Pantheon Automatisering is tevreden over de succesvolle migratie naar zijn nieuwe systemen binnen een gespecialiseerd datacenter van Equinix...
Logo Pantheon Automatisering BV

Amsterdam, 15 juni 2015 – GlobalOrange sluit een strategische samenwerkingsovereenkomst met Unitt voor het leveren van high-performance schaalbare infrastructuur op..
Logo GlobalOrange B.V.

Den Haag, 15 juni 2015 – Open source relationele databases zijn volwassen geworden en kunnen gebruikt worden om commerciële Relationale Database Management Systemen..
Logo EnterpriseDB

Interoute levert de komende vier jaar de ICT-infrastructuur voor UEFA’s websites, voetbaltoernooien en voor de bedrijfsvoering
Amsterdam, 15 juni 2015 – Interoute, eigenaar van het grootste cloudservicesplatform in Europa, en Europese voetbalbond UEFA (Union of European Football..
Logo Interoute

Oude Wetering, 15 juni 2015 – IT-dienstverlener COOLProfs heeft Karianne van Hoorn (36) aangesteld als Marketing Consultant.  In deze functie geeft Van Hoorn..
Logo COOLProfs

Nieuwe statische UPS biedt 150 kW tot 3 MW in één enkele unit
Breda, 15 juni 2015 – Emerson Network Power, onderdeel van Emerson (NYSE: EMR) en wereldwijd toonaangevend in het ontwikkelen van bedrijfskritische..
Logo Vertiv

Breukelen, 15 juni 2015 – Met de Scan en Boek-oplossing in Reeleezee Portal hebben accountants een centrale plek voor het ontvangen en beheren van facturen in de cloud...
Logo Reeleezee

74 procent van draadloze access points ondersteunt geen geavanceerde enterprise mobility- mogelijkheden
Barneveld, 15 juni 2015 – Ondanks dat bedrijven het liefst zo lang mogelijk wachten met het vervangen van hun IT-netwerkassets, breiden bedrijven wereldwijd de draadloze..
Logo Dimension Data

LG Solar, de solar-divisie van LG Electronics, wint voor haar nieuwe high-performance module, de LG NeONTM 2, de Intersolar Award 2015. Het bedrijf wint de award in de..
Logo LG Electronics

Progress faciliteert het snel implementeren van beslisregels met de business rules engine Corticon; nieuwe interface stimuleert samenwerking tussen IT en bedrijfsanalisten
Progress (NASDAQ: PRGS) heeft een nieuwe versie van het Progress® Corticon® Business Rules Management Systeem (BRMS) uitgebracht dat zakelijke en IT..
Logo Progress Software BV

Nieuwe release automatiseert digitale werkplekken, maakt ze eenvoudiger te beheren, veiliger en laat techniek naadloos aansluiten op business- en gebruikersbehoeften.
’s-Hertogenbosch, 15 juni 2015 – RES Software kondigt met RES ONE een productsuite aan die de doelstellingen van bedrijven, haar werknemers en IT samenbrengt door..
Logo RES

Schiphol, 15 juni 2015 – Nog een maand te gaan en dan stopt Microsoft met de ondersteuning van Windows Server 2003/R2. Na 14 juli 2015 is er vanuit Microsoft geen..
Logo Microsoft

Samenwerking verbindt festival- & event-scene met digitale branche
Amsterdam 15 juni 2015 - Op 1 en 2 juli vindt de eerste editie van SHAKE, het Young Talent Innovation Festival, plaats in de Amsterdam ArenA. Dit is een initiatief van..
Logo Stichting SpinAwards

Amsterdam, 15 juni 2015 – 87% van de bankiers denkt dat terugwinnen van het maatschappelijk vertrouwen de komende jaren de grootste uitdaging vormt voor de bankensector...
Logo PageGroup

Wereldwijd meer dan vijf miljoen toestellen verkocht, die bekendstaan om hun ongeëvenaarde geluidskwaliteit en onderscheidende design
Amsterdam, 15 juni 2015 – Sinds de oprichting van Polycom in 1990 heeft de iconische Polycom SoundStation een baanbrekende invloed gehad op voiceconferencing. Daarbij is..
Logo Polycom BV

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight
Recent via formulier

Logo SWOOP
Logo Faect B.V.
Logo Excellent Commerciele Training
Logo Data Matters BV
Logo Guardian360 bv
Logo Brainial B.V.
Logo OSN Nederland
Logo SCOS Software bv
Logo BTG
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Medius
Logo Fundaments B.V.
Logo Swipe & Trade
Logo Naris
Logo ICT-Partners
Recent door abonnees

Logo Guardian360 bv
Logo Medius
Logo Tools4ever BV
Logo Guardian360 bv
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Medius
Logo E-mergo
Logo Curvature
Logo Frontline
Logo Guardian360 bv
Logo PayIBAN BV
Logo Levelfour Networks
Door PR-bureaus

Logo Northwave
Logo WorldStream
Logo Schneider Electric
Logo SAP
Logo Motiv ICT Security
Logo ZyXEL
Logo Honeypot
Logo Arrow Electronics
Logo CommScope
Logo KnowBe4
Logo commercetools
Logo Intermax
Logo HubSpot
Logo Poly
Logo NTT Security

Direct doen
  Plaats een persbericht
  Neem een abonnement
  Neem contact op

Zoek
  Zoek ICT bedrijf
  Zoek ICT PR-bureau

Filter op

www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.EVENTIVE.nl