PERSBERICHT AANLEVEREN
Log in en upload bericht:

Abonnee? Upload hier gratis.
Waarom via www.persberichten.com?
  • Altijd leesbaar zonder inloggen
  • Opgemaakt inclusief bedrijfslogo, foto's en illustraties
  • Mobielvriendelijke responsive website
  • Koppeling met tags en sociale media
  • Plaatsing binnen 90 minuten
  • Bereik potentiële klanten via website, Google, Twitter en nieuwsbrief
www.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nl
2473 volgers blijven op de hoogte!
Meer opties en flexibiliteit om groei van partners te versnellen
Amsterdam, 12 april 2016 – RES, marktleider in digitale werkplekomgevingen, introduceert een verbeterd wereldwijd partnerprogramma, bedoeld om RES-partners..
Logo RES

Samengevat door de redacteur Acer Quadio luidsprekers aan de voorkant met DTS-HD Premium Sound® audiotechnologie bieden virtual surround-sound voor een uitstekende..
Logo Acer

Guardian360, aanbieder van hét centrale securityplatform, lanceert haar partnerprogramma in Nederland. Dit programma stelt geselecteerde partners in staat om klanten..
Logo Guardian360 bv

Combinatie brengt robotica, analytics en case management bij elkaar voor productievere werknemers en een betere customer experience
Amsterdam, 12 april 2016 – Pegasystems Inc. (NASDAQ: PEGA), de softwareleverancier van strategische bedrijfsapplicaties voor toonaangevende organisaties wereldwijd,..
Logo Pegasystems

Geertruidenberg, 12 april 2016 – De groothandel in doe-het-zelf producten, THR breidt de samenwerking met SAP-dienstverlener en -kennispartner myBrand uit. Naast het..
Logo myBrand

Nieuwe producten verdubbelen de netwerkcapaciteit met 802.11ac Wave 2 Everywhere, Unified Wired en Wireless Cloud Management
Amstelveen, 12 april 2016 – Aerohive Networks® (NYSE:HIVE) kondigt nieuwe 802.11ac Wave 2 access points, een nieuwe lijn aan switches en een nieuwe release van..
Logo Aerohive

Nistelrode – XRC services, totaalleverancier op het gebied van ICT-services, heeft Esther Nuiver aangesteld als Online Marketing & Web Communicatie Manager. In..
Logo XRC services Group

Veenendaal, 12 april 2016 – Low cost luchtvaartmaatschappij Transavia maakt de keus om de ICT die onderscheidend is voor klanten in eigen huis te houden en de overige..
Logo Cegeka

ICT altijd binnen bereik
12 april 2016, De Meern – PQR, advies- en implementatiepartner voor moderne datacenter-, workspace- en cloudoplossingen, voert vanaf heden een nieuwe tagline onder haar..
Logo PQR B.V.

Amsterdam, 12 april 2016 - Cognizant (NASDAQ: CTSH), heeft vandaag aangekondigd dat Jonathan Chadwick (50) is toegetreden tot de Board of Directors. Chadwick was vanaf..
Logo Cognizant

Hoofddorp, 12 april – Hotwire PR, het wereldwijde PR-, communicatie- en adviesbureau, breidt zijn netwerk uit met een nieuw co-branded partnerschap met Active (Digital...
Logo Yellow Communications

Amersfoort, 12 april 2016 – Fetim Group heeft de HR-cloudoplossing Youforce van Raet gekozen voor het centraliseren van de HR-systemen. Doordat er in verschillende..
Logo Visma | Raet

Schiphol, 12 april 2016 – Zeeman stapt over naar Qlik® (NASDAQ: QLIK), leider in visual analytics, om managementinformatie real-time te ontsluiten. Met het visual..
Logo Qlik

Transportvoorziening bepalend voor keuze woon- en werkplek
Breukelen, 12 april 2016 – Goede transportvoorzieningen hebben een grote impact op het economisch succes van een stad. Dat is althans de mening van reizigers in..
Logo Xerox

Amsterdam, 12 april 2016 – Het gemiddelde tarief van de externe IT-professional is het afgelopen jaar flink gestegen. Waar eerder de tarieven voor zelfstandige..
Logo FastFlex

Symantec rapport laat een record zien van maar liefst negen mega datalekken; In 2015 zijn meer dan een half miljard gegevens gestolen of verloren; ..
Logo Symantec B.V.

Strategische overname verbreedt ICT-dienstenportfolio en opent nieuwe markten voor RAM
Utrecht, 12 april 2016 – Cloud service partner RAM Infotechnology heeft branchegenoot Computication uit Zeist overgenomen. Het doel van de overname is versterking van..
Logo RAM Infotechnology

Samenwerking helpt organisaties de kracht te ontdekken van self-service BI met Microsoft Power BI en BI Office Version 6
Amsterdam, 12 april 2016 – Pyramid Analytics, leverancier van enterprise business intelligence (BI) software, kondigt een strategische samenwerking aan met het..
Logo Pyramid Analytics

Houten, The Netherlands, 12 April 2016 - Aan het einde van 2015 hadden ruim zevenhonderdduizend huishoudens in Nederland een pakket met daarin de drie vaste diensten..
Logo Telecompaper

Derde en laatste handleiding in serie helpt teams apps op maat in te zetten
Utrecht, 12 april 2016 – FileMaker voltooit met het uitbrengen van de derde en laatste handleiding zijn serie gratis instructies voor business teams die aan de slag..
Logo FileMaker

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight
Recent via formulier

Logo Relined Fiber Network
Logo Brainial B.V.
Logo Rubicon B.V.
Logo Betaalbarekralen
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo CommITment BV
Logo Delta-N B.V.
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Bergler Flex Solutions
Logo Global Knowledge
Logo Relined Fiber Network
Logo iMediate
Logo Nox Telecom
Logo NewChannel
Logo Luminis Nederland B.V.
Recent door abonnees

Logo Belcentrale.nl
Logo XebiaLabs
Logo Yenlo
Logo Belcentrale.nl
Logo Yenlo
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Belcentrale.nl
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Global Knowledge
Logo Guardian360 bv
Logo Rittal bv
Logo Guardian360 bv
Logo Medius
Logo Tools4ever BV
Door PR-bureaus

Logo Odin Groep
Logo Riverbed
Logo Poly
Logo Puur Data
Logo Eventive | Eventmarketing
Logo Qlik
Logo SAP
Logo Visma Connect
Logo NETGEAR
Logo Qlik
Logo Lightspeed
Logo myBrand
Logo Protime BV
Logo Motiv ICT Security
Logo HubSpot

Direct doen
  Plaats een persbericht
  Neem een abonnement
  Neem contact op

Zoek
  Zoek ICT bedrijf
  Zoek ICT PR-bureau

Filter op

www.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureau