PERSBERICHT AANLEVEREN
Log in en upload bericht:

Abonnee? Upload hier gratis.
Waarom via www.persberichten.com?
  • Altijd leesbaar zonder inloggen
  • Opgemaakt inclusief bedrijfslogo, foto's en illustraties
  • Mobielvriendelijke responsive website
  • Koppeling met tags en sociale media
  • Plaatsing binnen 90 minuten
  • Bereik potentiële klanten via website, Google, Twitter en nieuwsbrief
www.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureau
2474 volgers blijven op de hoogte!
Nadat PST Business Services 13 jaar lang support heeft geleverd voor het softwarepakket Odisy, is dit vanaf 1 juli 2014 overgenomen door Pantheon Automatisering. Odisy is een..
Logo Pantheon Automatisering BV

Nieuwste versie van CoSign Web App biedt de mogelijkheid om Word- en Excel-documenten eenvoudig online te ondertekenen in hun oorspronkelijke indeling - Uitbreiding CoSign..
Logo ARX Benelux kantoor (CoSign)

Hoofddorp, 10 juli 2014 –- OpenText™ (NASDAQ: OTEX, TSX: OTC), wereldleider in Enterprise Information Management (EIM), stelt Tempo Box gratis beschikbaar als..
Logo OpenText

Breukelen, 10 juli 2014 – Xerox heeft voor het vijfde jaar op rij de toppositie op het gebied van Managed Print Services (MPS) weten te veroveren. Dit blijkt uit het..
Logo Xerox

Naarden, 10  juli 2014 – Pink Elephant benoemt Jan-Dirk Krispijn tot Director Outsourcing. De benoeming sluit aan op de strategie van Pink Elephant om de positie in..
Logo Pink Elephant Nederland

Referentie Grootboekrekening Schema (RGS) opgenomen in Reeleezee Administratie
Breukelen, 10 juli 2014 – Accountants kunnen vanaf vandaag met behulp van Reeleezee, aanbieder van online boekhouddiensten, het Referentie Grootboekrekening Schema (RGS)..
Logo Reeleezee

Betaversie vandaag beschikbaar voor Sonos-gebruikers wereldwijd
Hilversum, 10 juli 2014 - De muziek waar je van houdt en de muziek die je wilt ontdekken; daar wil je eenvoudig en altijd toegang tot hebben. Hoe dichter wij je kunnen brengen..
Logo Sonos

De uitschakeling van het Nederlands elftal in het WK lijkt grote gevolgen te hebben voor het ziekteverzuim in Nederland. Om 10.30 uur was het aantal ziekmeldingen ruim drie..
Logo UNIT4

CRMWaypoint, de grootste salesforce.com-consultant in Nederland, heeft Niels Rekers (33) per 1 juli benoemd tot Practice Manager salesforce.com. Deze promotie volgt nadat..
Logo CRMWaypoint

Rond het jaar 2036 ziet de Europese werkvloer er heel anders uit door technologieën en processen die op dit moment nog niet eens bestaan. Althans, dat denkt 80% van de..
Logo Ricoh Nederland B.V.

Amsterdam, 10 juli 2014 - Exporteren is al lang niet meer alleen weggelegd voor grote bedrijven. Dankzij het internet kan tegenwoordig ook het kleine bedrijf op de hoek een..
Logo Google

Vianen, 10 juli 2014 - Slechts 50 procent van de organisaties in de Benelux geeft aan dat ze niet weten of, of niet denken dat, het realistisch is om zich te conformeren..
Logo Trend Micro

Installeer met een druk op de knop voor optimaal bereik in elke kamer
Bunnik, 10 juli 2014 – devolo neemt de nobele taak op zich een eind te brengen aan slechte wifi-ontvangst. Het doel: de beste ontvangst in elke kamer, eenvoudige..
Logo devolo

Voorbeelden van uitdagingen en oplossingen bij BYOD-projecten: uit de kunstwereld, de logistiek, bij ’s werelds grootste LAN-party en een Nederlandse universiteit
Amsterdam, 10 juli 2014 – Er is de afgelopen jaren erg veel te doen geweest rond ‘bring your own device’ (BYOD) en mobiliteit. Inmiddels hebben veel..
Logo Cisco

De site geeft snel inzicht welke ‘veilige mobiele workflows’ beschikbaar zijn en welke ISV-leveranciers een beschikbare oplossing bieden
Amsterdam, 10 juli 2014 – Good Technology™, expert in mobiele beveiliging, introduceert de Mobile Workflow Builder voor het bedrijfsleven. De site maakt het..
Logo Good Technology

Krachtige processor en AndroidTM-besturingssysteem zorgen voor snelle en vloeiende Smart TV-ervaring Superieur contrast, het diepste zwart en het helderste wit..
Logo TP Vision

Utrecht, 10 juli 2014 – Nu Back-up-as-a-Service (BaaS) een commodity is geworden, is het voor organisaties steeds moeilijker om op dit gebied de juiste keuzes te maken...
Logo PROACT

Capelle aan den IJssel, 10 juni 2014 – Servicepunt71, het shared service center voor de gezamenlijke bedrijfsvoering van de gemeenten Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest en..
Logo Royal Imtech N.V.

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight
Recent via formulier

Logo Relined Fiber Network
Logo Brainial B.V.
Logo Rubicon B.V.
Logo Betaalbarekralen
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo CommITment BV
Logo Delta-N B.V.
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Bergler Flex Solutions
Logo Global Knowledge
Logo Relined Fiber Network
Logo iMediate
Logo Nox Telecom
Logo NewChannel
Logo Luminis Nederland B.V.
Recent door abonnees

Logo XebiaLabs
Logo Yenlo
Logo Belcentrale.nl
Logo Yenlo
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Belcentrale.nl
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Global Knowledge
Logo Guardian360 bv
Logo Rittal bv
Logo Guardian360 bv
Logo Medius
Logo Tools4ever BV
Logo Guardian360 bv
Door PR-bureaus

Logo Puur Data
Logo Eventive | Eventmarketing
Logo Qlik
Logo SAP
Logo Visma Connect
Logo NETGEAR
Logo Qlik
Logo Lightspeed
Logo myBrand
Logo Protime BV
Logo Motiv ICT Security
Logo HubSpot
Logo Ctac N.V.
Logo AvePoint
Logo Royole Corporation

Direct doen
  Plaats een persbericht
  Neem een abonnement
  Neem contact op

Zoek
  Zoek ICT bedrijf
  Zoek ICT PR-bureau

Filter op

www.LVTPR.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl