Forever Young is een kwestie van cultuur
Start-ups beginnen met een goed idee en de juiste financier. Maar scale-ups zijn juist ook sterk in recruitment. Deze doorgroeiers weten millennials met het juiste..
Logo Meltwater

Belangrijke doorbraak versnelt de time to value en biedt voordelen voor Hadoop-gebruikers nu het meest geavanceerde multi-genre analytics-platform kan voortbouwen op elke investering
Amsterdam, 7 september 2016 - Teradata Corp. (NYSE: TDC), een leverancier van analytics-oplossingen, kondigt vandaag belangrijke nieuwe implementatie-opties aan voor..
Logo Teradata Netherlands

81% van de organisaties zien een betere beveiliging als een belangrijke factor bij de keuze van een zoekmachine binnen hun bedrijf
In de enquête 'Let Modern Search Solutions Be 'the Brains' of Your Enterprise'* laat Mindbreeze het gebruik van moderne zoektechnologieën voor het omgaan met..
Logo Mindbreeze GmbH

We’re making the survey results from "Let Modern Search Solutions Be ‘th..
Logo Mindbreeze GmbH

SRXP en VAT4U bieden samen geautomatiseerde oplossing voor financiële afdeling
Amsterdam, 7 september 2016 – Bij het verstrijken van de deadline op 1 oktober hebben bedrijven ook dit jaar weer gezamenlijk miljoenen euro’s aan..
Logo SRXP

De Kwakel, 7 september 2016
Voor de tweede keer op rij behoort HR2day tot de Deloitte Technology Fast50, een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven..
Logo HR2day

Dell Technologies levert de essentiële infrastructuur voor digitaal ondernemen en draagt bij aan de IT transformatie
Dell Technologies wordt ‘s werelds grootste niet-beursgenoteerde technologiebedrijf Unieke bedrijfsstructuur stelt Dell Technologies in staat om te..
Logo Dell EMC

7 September 2016 – FLAVR kondigt een nieuwe collectie opvallende smartphonecases aan voor iedereen die niet bang is om een beetje op te vallen of zelfs een..

Op 30 augustus 2016 heeft KPN een bod gedaan op een aantal van zijn obligatieleningen. De voorlopige resultaten zijn inmiddels bekend. Klik ..
Logo KPN

ICT Group (ICT) announces that today it has completed the purchase of 100% of the shares of Nozhup, a Dutch based industrial automation services provider. The purchase..
Logo ICT Group N.V.

Houten, The Netherlands, 07 September 2016 - Terwijl analoge tv langzaam naar de achtergrond verdwijnt ten gunste van digitale tv, daalt ook het totaal aantal..
Logo TelecompaperSelecteer een publicatiedatum:
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<september 2016>
september 2016
madiwodovrzazomadiwodovrzazo
   1256789
12131415161920212223
2627282930