Naarden, 4 oktober 2017 – Genesys® (www.genesys.com), wereldwijd leider in omnichannel customer experience en contact center solutions, kondigt aan dat Genesys..
Logo Genesys

Amsterdam/Brussel, 4 oktober 2017 – Diederik Klijn (45) is per 1 oktober 2017 aangesteld als Regional Sales Manager bij Avi Networks. Hij is aangesteld om het team..
Logo Avi Networks

Sonos One wordt gelanceerd met Amazon Alexa op 24 oktober; Google Assistant volgt in 2018 Daarnaast zijn er voor de huidige eigenaren van Sonos-apparatuur gratis..
Logo Sonos

’s-Hertogenbosch, 4 oktober 2017 - Business & Cloud Integrator Ctac is door Product Information Management-specialist InRiver benoemd tot Platinum Partner. Ctac..
Logo Ctac N.V.

Nieuwe integratiemogelijkheid koppelt digital risk management aan incidentrespons
Londen en San Francisco, 4 oktober 2017 – Digital Shadows, marktleider in digital risk management, lanceert een gecertificeerde applicatie die het mogelijk..
Logo Digital Shadows

Amsterdam – 4 oktober 2017 – Gemalto, wereldleider in digitale beveiliging, en Ledger, marktleider op het gebied van beveiligings- en..
Logo Gemalto

Den Haag, 4 oktober 2017 – Cybersprint, het Haagse security bedrijf dat organisaties beschermt door realtime cyber risico’s te detecteren op alle online..
Logo Cybersprint

Het e-commerce platform Mijnwebwinkel lanceert vandaag de Kassa App waarmee ze haar doelgroep in één keer uitbreidt naar alle fysieke retailers in..
Logo Mijnwebwinkel

Den Haag, 4 oktober 2017 – Cybercriminelen zetten alles op alles om de inloggegevens van systemen en gebruikers te stelen. Dat blijkt uit het Q2 2017 Internet..
Logo WatchGuard Technologies

Op dinsdag 10 oktober organiseert ..
Logo ServiceNow

Voor de ontwikkeling en levering van Dynamische Dashboards kiest Konica Minolta ISSD als partner
Amsterdam, 04 oktober 2017 - Konica Minolta heeft een samenwerkingsovereenkomst getekend met International Smart Solutions Development (ISSD) voor de ontwikkeling en..
Logo Konica Minolta Business Solutions

BT is het eerste telecommunicatiebedrijf dat een overeenkomst tekent voor het wederzijds delen van data
BT kondigt aan dat het als eerste telecommunicatiebedrijf een overeenkomst met INTERPOL heeft ondertekend die betrekking heeft op het delen van data om de wereldwijde..
Logo BT

Branchevereniging van bijna 400 zorginstellingen zorgt voor gunstige aan- en verkoop van softwarelicenties
Amsterdam, 4 oktober 2017 – ReLicense en Licenties voor de Zorg, een initiatief van ActiZ en De Licentie Specialist, bieden ActiZ-leden een alternatief op de..
Logo ReLicense

Onderzoekers en bedrijven kunnen beter innoveren als ze gemakkelijk data met elkaar kunnen delen in een veilige omgeving. Om de waarde van gedistribueerde datasets te..
Logo TNO

Met Stripe Elements kunnen online ondernemingen de aankoopbeleving voor klanten volledig aanpassen en automatisch optimaliseren
Amsterdam. 4 oktober 2017 – Stripe lanceert Elements: een oplossing waarmee online ondernemingen snel en makkelijk een moderne afrekenbeleving kunnen creëren...
Logo Stripe