PERSBERICHT AANLEVEREN
Log in en upload bericht:

Abonnee? Upload hier gratis.
Waarom via www.persberichten.com?
  • Altijd leesbaar zonder inloggen
  • Opgemaakt inclusief bedrijfslogo, foto's en illustraties
  • Mobielvriendelijke responsive website
  • Koppeling met tags en sociale media
  • Plaatsing binnen 90 minuten
  • Bereik potentiële klanten via website, Google, Twitter en nieuwsbrief
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl
2475 volgers blijven op de hoogte!
De hostingsector, het bedrijfsleven en de publieke sector in debat op DHPA Techday
Leidschendam, 4 juni 2015 - Programmeren moet worden opgenomen in het (basis)onderwijs. Om de kloof tussen onderwijs en ICT te verkleinen zouden docenten echter wel beter op..
Logo DHPA

Strijd tegen fraude gevoerd met onderzoekstechnologie van ZyLAB levert concrete resultaten op voor de Europese belastingbetaler
Amsterdam, 4 juni 2015 - Het Europees Bureau voor fraudebestrijding (OLAF) maakte gisteren bekend dat het in 2014 uitstekende resultaten heeft behaald in de strijd tegen..
Logo ZyLAB

Amsterdam, 4 juni 2015 Netdata Solutions BV, ontwikkelaar van Business Navigator, hét branche specifieke software systeem voor Managed Print Service solution providers,..
Logo Netdata Systems B.V.

Voor timeshare gedupeerden is er weer goed nieuws!. Wij zijn zeer verheugd om het volgende met u te kunnen delen. De Nederlandstalige websites: timesharehulp.nl en..
Logo Global Timeshare Terminal BV

Gebruiksvriendelijk dashboard vereenvoudigt besluitvorming, verbetert dienstverlening en verlaagt kosten door gebruik van data
Breukelen, 4 juni 2015 - Xerox rekent af met papieren processen met de lancering van nieuwe tools en diensten. Deze nieuwe workflow automation oplossingen veranderen de manier..
Logo Xerox

Partnership biedt krachtige grafische 3D rekenkracht in de cloud voor Sweegers & De Bruijn
Zaltbommel/Leusden, 4 juni 2015 – Solipsis Managed Services en CSN Groep uit Leusden zijn een strategische samenwerking aangegaan op het gebied van BIM en CAD in de..
Logo Solipsis B.V.

Eindhoven, 4 juni 2015 – Gemeente Leeuwarden begon 21 januari dit jaar met het realiseren van haar ambitie, één integraal platform voor digitaal werken...
Logo Split~Vision

Fashionchick start eerste Performance Based Instagramcampagne in Nederland
Amsterdam, 4 juni 2015 – Fashionchick en Zanox lanceren vandaag gezamenlijk de eerste Performance Based-campagne op Instagram in Nederland. De fashioncommunity en het..
Logo ZANOX Benelux

Nieuw programma vergroot succes partnerkanaal
Amstelveen, 4 juni 2015 – Aerohive Networks lanceert het Aerohive Advantage Partner Program, een nieuw programma dat is ontworpen om de groei en het succes van het..
Logo Aerohive

Interactie scholen en bedrijven vergroot kansen studenten op de arbeidsmarkt
Rotterdam, 4 juni 2015 – Internetbureau Mangrove verdubbelt het aantal stageplaatsen om meer studenten de kans te geven praktijkervaring op te doen. Daarnaast wordt..
Logo Mangrove

Kies de winnaar van de Capgemini Publieksaward
Amsterdam, 4 juni 2015 - EuroCloud Nederland reikt dit jaar voor de vijfde keer op rij de jaarlijkse EuroCloud Awards uit. De feestelijke ceremonie zal worden gehouden..
Logo EuroCloud Nederland

Utrecht, 4 juni 2015 – 59 procent van de IT-professionals vindt het moeilijk om desktopvirtualisatie te integreren in de huidige infrastructuur. Dit blijkt uit onderzoek..
Logo Telindus

Amsterdam, 4 juni 2015 – Diligent Board Member Services, Inc. (NZX: DIL), ontwikkelaar en leverancier van de wereldwijd meest gebruikte board portal, verandert vandaag..
Logo Diligent

IFS Applications live bij Maersk Drilling; bedrijven ontwikkelen gezamenlijk geavanceerde functionaliteit voor onderhoudsplanning
IFS, wereldwijd toonaangevend leverancier van businesssoftware, tekent een overeenkomst met Maersk Drilling om een nieuwe, geavanceerde functionaliteit voor onderhoudsplanning..
Logo IFS

Onderzoek biedt voor het eerst inzage in marketingactiviteiten webshops
Amsterdam, 4 juni 2015 - Uit onderzoek uitgevoerd door InSites Consulting in opdracht van Marktplaats Zakelijk* blijkt dat bijna driekwart van het marketingbudget..
Logo Marktplaats B.V.

Houten, 4 juni 2015 – Het aantal zero day-aanvallen op mobiele apparaten neemt sterk toe. Dat is een van de belangrijkste bevindingen van het 2015 Security Report, dat..
Logo Check Point Software

Jubilerende IT-beveiliger brengt speciale versie uit van INTERNET SECURITY voor 3 pc’s voor €30,-
Badhoevedorp, 4 juni 2015 G DATA bestaat dit jaar dertig jaar. Om dat te vieren, komt de Duitse IT-beveiliger met een speciale jubileumeditie van zijn pakket INTERNET..
Logo G Data Security

Met zijn innovatieve idee ‘Smart Moves, Squeeze to Fit’ heeft Floris Bouwmans de eerste ASML Makers Award gewonnen. Smart Moves, Squeeze to Fit is een functionele..
Logo ASML

Unit4 heeft Erik Tiden aangesteld als Chief Technology Officer (CTO). In die rol is hij verantwoordelijk voor zowel het productmanagement, de applicatie-architectuur en..
Logo UNIT4

Organisaties profiteren van voordelen software-defined networking
IT-beslissers van organisaties in verschillende branches worden regelmatig geconfronteerd met een breed scala aan uitdagingen. Veranderende regelgeving, de noodzaak om snel..
Logo Alcatel (TCT Mobile Europe)

Toshiba’s trendrapport woon-werkverkeer voorspelt hoe technologische ontwikkeling ons woon-werkverkeer de komende 20 jaar zal veranderen Tegen 2025..
Logo Toshiba

Capelle a/d IJssel, 4 juni 2015 – De TU Delft heeft Axians geselecteerd voor de levering van actieve netwerkcomponenten. Na een aanbesteding is het contract voor de..
Logo Axians

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight
Recent via formulier

Logo Relined Fiber Network
Logo Brainial B.V.
Logo Rubicon B.V.
Logo Betaalbarekralen
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo CommITment BV
Logo Delta-N B.V.
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Bergler Flex Solutions
Logo Global Knowledge
Logo Relined Fiber Network
Logo iMediate
Logo Nox Telecom
Logo NewChannel
Logo Luminis Nederland B.V.
Recent door abonnees

Logo XebiaLabs
Logo Yenlo
Logo Belcentrale.nl
Logo Yenlo
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Belcentrale.nl
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Global Knowledge
Logo Guardian360 bv
Logo Rittal bv
Logo Guardian360 bv
Logo Medius
Logo Tools4ever BV
Logo Guardian360 bv
Door PR-bureaus

Logo Puur Data
Logo Eventive | Eventmarketing
Logo Qlik
Logo SAP
Logo Visma Connect
Logo NETGEAR
Logo Qlik
Logo Lightspeed
Logo myBrand
Logo Protime BV
Logo Motiv ICT Security
Logo HubSpot
Logo Ctac N.V.
Logo AvePoint
Logo Royole Corporation

Direct doen
  Plaats een persbericht
  Neem een abonnement
  Neem contact op

Zoek
  Zoek ICT bedrijf
  Zoek ICT PR-bureau

Filter op

www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureauwww.EVENTIVE.nl