PERSBERICHT AANLEVEREN
Log in en upload bericht:

Abonnee? Upload hier gratis.
Waarom via www.persberichten.com?
  • Altijd leesbaar zonder inloggen
  • Opgemaakt inclusief bedrijfslogo, foto's en illustraties
  • Mobielvriendelijke responsive website
  • Koppeling met tags en sociale media
  • Plaatsing binnen 90 minuten
  • Bereik potentiële klanten via website, Google, Twitter en nieuwsbrief
www.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl
2474 volgers blijven op de hoogte!

ICT BEDRIJVENINDEX

Over Cloudsuppliers.net  


Over Cloudsuppliers.net
Je onderscheiden in de markt is essentieel. Dat geldt zeker in de IT-sector waar de ontwikkelingen alsmaar sneller verlopen. Tevens is dit een lastig onderdeel van de bedrijfsvoering. Hoe zorg je enerzijds dat de markt je naam kent, dat ze op de hoogte is van je producten en diensten, en vooral dat je de klanten in die markt weet te bereiken? Aan de andere kant valt het niet mee om op op de hoogte blijven van marktontwikkelingen en kansen te blijven creëren.

Daarom wil je als bedrijf graag samenwerken met een partij die de specifieke marktkennis bezit, de relevante netwerkconnecties heeft en de taal van je klanten spreekt. Dit is precies wat Cloudsuppliers.net doet voor de industrie van datacenters, cloud-diensten en webhosters.

Diensten
over onsCloudsuppliers.net levert communicatiediensten in de meest uitgebreide zin van het woord. Wij doen dat voor datacenters, aanbieders van cloud-diensten en hostingbedrijven. Hiervoor leveren wij online, offline en real-life marketing service. Daaronder vallen publicaties, PR-diensten, het ontwikkelen en optimaliseren van websites, grafisch ontwerp, het opzetten van campagnes, het organiseren van evenementen en het opzetten van een marketingstrategie.

Met deze diensten zorgen wij voor het vergroten van naams- en merkbekendheid, het lanceren van een nieuw product of dienst, het aanboren van een nieuwe markt en het werven van klanten.

Ons team
Cloudsuppliers.net beschikt over een team van contentschrijvers, journalisten, PR- en SEO-specialisten, webontwikkelaars, designers en marketeers. Zij hebben allen een uitgebreide achtergrond in en diepgaande kennis van de IT, in het bijzonder de industrie van datacenters, cloud-diensten en hostingbedrijven.

Ons team volgt deze markt actief en is daardoor continu op de hoogte van trends, marktbewegingen en evenementen. Doordat Cloudsuppliers.net samenwerkt met een uitgebreid netwerk van professionals in deze markt, weten we als één van de eersten welke ontwikkelingen vorm gaan geven aan de IT-sector en welke partijen daarin de belangrijke spelers zijn.

Eigenaar
Mark KarschMark Karsch is oprichter en eigenaar van Cloudsuppliers.net. Hij heeft zijn sporen ruimschoots verdient in de hosting en datacenter industrie en is hierin al 14 jaar actief. Naast marketing en PR biedt Mark via zijn bedrijf MK Digital ook recruitment-diensten aan.

“Cloudsuppliers.net moet over ons als branche gaan. Mijn idee is dat andere marketing en pr buro’s prima zijn, maar wanneer je echt iemand wil met kennis uit de branche, uit de markt met een gedegen kennis over jouw producten en diensten dan moet je bij ons zijn. Hosting providers, datacenters, ISP’s en Internet Exchanges kunnen bij ons niet alleen marketing en sales experts verwachten maar ook wetenschap van de markt en de concurrenten.”


T : +31 2 320 145 00
E : info@cloudsuppliers.net
W : 

Cloudsuppliers.net op: twitter | linkedin
Laatste persberichten  
Bedrijfslocatie + routeplanner  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
Direct doen
  Plaats een persbericht
  Neem een abonnement
  Neem contact op

Zoek
  Zoek ICT bedrijf
  Zoek ICT PR-bureau

Filter op

www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlContentbureau