PERSBERICHT AANLEVEREN
Log in en upload bericht:

Abonnee? Upload hier gratis.
Waarom via www.persberichten.com?
  • Altijd leesbaar zonder inloggen
  • Opgemaakt inclusief bedrijfslogo, foto's en illustraties
  • Mobielvriendelijke responsive website
  • Koppeling met tags en sociale media
  • Plaatsing binnen 90 minuten
  • Bereik potentiële klanten via website, Google, Twitter en nieuwsbrief
www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2472 volgers blijven op de hoogte!

ICT BEDRIJVENINDEX

Over mobco  


mobco is een toonaangevende aanbieder van managed mobiele technologie die gevestigd is in Dilbeek, België. Om van elk project voor klanten een succesverhaal te maken, zorgt mobco voor het juiste evenwicht tussen operationele IT-efficiëntie, databeveiliging en de gebruikerservaring voor medewerkers. Belangrijke voordelen van samenwerken met mobco zijn:
  • De efficiëntie van de infrastructuur waarin mobco voorziet, is een belangrijke facilitator voor het verlagen van de operationele IT-kosten.

  • De vrijwel ondoordringbare beveiliging op mobiele apparaten garandeert dat bedrijfsdata privé blijven en voldoet aan de op til zijnde Europese algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

  • De uitzonderlijke gebruikerservaring stimuleert de adoptie bij medewerkers en verhoogt de efficiëntiewinsten over de hele linie.
mobco werd in 2010 opgericht en voorziet middelgrote en grote private bedrijven en openbare instellingen in de Belux-regio en daarbuiten van producten en services.

Met zijn veeleisende kijk op de beste mobiele technologieën van vandaag legt mobco zich toe op het waarmaken van zijn belofte: ‘we mobilize your business’. De slagzin weerspiegelt de vastberadenheid van het bedrijf om mobco-klanten het maximum te laten halen uit de mogelijkheden van hun mobiele apparaten op het werk, hun manier van werken te herzien en hun activiteiten geleidelijk aan te transformeren.

mobco’s uitgebreide partnership met Apple is een aanvulling op de bestaande vergelijkbare samenwerkingsverbanden van het bedrijf met MobileIron, VMware AirWatch en Lookout. mobco is bovendien een reseller van talrijke mobiele apps van enterpriseklasse, zoals Acronis, Teamwire en Enterprise Files.


W : 

mobco op: twitter | linkedin
Laatste persberichten  

Bedrijfslocatie + routeplanner  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
Direct doen
  Plaats een persbericht
  Neem een abonnement
  Neem contact op

Zoek
  Zoek ICT bedrijf
  Zoek ICT PR-bureau

Filter op

www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl