VoIPGRID stelt je in staat om de held te zijn voor jouw klanten. Jij levert de beste oplossing voor zakelijke telefonie, wij ontwikkelen de krachtigste techniek voor spraak- en videocommunicatie.

Bij VoIPGRID werken we iedere dag aan het slimmer, beter en vooral minder complex maken van telefonie. Ons VoIP-platform is volledig ontwikkeld rondom gebruiksgemak voor onze resellers én hun eindklanten. Hiermee staan we al 10 jaar aan de basis van de snelstgroeiende telecomleveranciers van Nederland.

Met ons platform is het voor partners mogelijk alle telefonische zaken te regelen inclusief aanvragen van nummers, doorschakelingen, wachtrijen en keuzemenu's. Ook servicenummers 0800/0900 zijn eenvoudig te realiseren en het is mogelijk om de faxdiensten te digitaliseren. Daarnaast maak je het je klanten nog gemakkelijker met de Vialer app, browser plugins en CRM-integratie. Bij de ontwikkeling van alle diensten is rekening gehouden met de eindklant én jou als leverende partij. Alle diensten worden bovendien whitelabel geleverd.


T : 050 80090001
E : contact@voipgrid.nl
W : 

VoIPGRID op: facebook | twitter | linkedin | blog

Laatste persberichten


Bedrijfslocatie + routeplanner