Stoffenwinkel is een toonaangevende leverancier die zich heeft gespecialiseerd in internetverkoop van stoffen en textiel. Stoffenwinkel.nl biedt een ruim assortiment stoffen, waarbij de focus ligt op service en kwaliteit. De gebruiksvriendelijke webshop van Stoffenwinkel biedt uitgebreide betaalmogelijkheden en wordt ondersteund door deskundige medewerkers met jarenlange ervaring in de textielbranche.

Werkwijze
Stoffenwinkel.nl selecteert zorgvuldig haar toeleveranciers waardoor we een basis leggen voor het hoogste kwaliteitsniveau. Of het nu gaat om enkele meters of grote partijen, Stoffenwinkel.nl streeft altijd naar 100% klantentevredenheid!

Assortiment
Bij Stoffenwinkel.nl bent u aan het juiste adres voor al uw soorten stoffen. In ons assortiment vindt u onder andere: satijn, katoen, jute, linnen, organza, tule, molton, flanel, achtergronddoeken voor fotografie, voile, canvas, velours, fleece, polyester, bekledingstoffen, fotodoeken, joggingstoffen, jersey stoffen, velours de panne, tricot, ongebleekte katoen, poplin, carnavalsstoffen, modestoffen, kledingstoffen, decoratiestoffen, etc.

Thuiswinkel gecertificeerd
Stoffenwinkel.nl is lid van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie. Als lid van Thuiswinkel.org mogen wij het Thuiswinkel waarborg voeren. Het Thuiswinkel waarborg is het keurmerk voor Nederlandse bedrijven die producten op afstand verkopen, in ons geval via internet. Als u in de webshop van Stoffenwinkel een aankoop doet, kunt u ervan op aan dat wij ons houden aan de Algemene Voorwaarden Thuiswinkelen en de gedragsregels van Thuiswinkel.org hanteren. Daarnaast houden we ons en zijn we aanspreekbaar op het naleven van alle relevante wet en regelgeving met betrekking tot het verkopen via internet.

» Officiele verklaring lidmaatschap Stoffenwinkel.nl van Thuiswinkel.org


T : +31 (0)73 - 851 7206
E : info@stoffenwinkel.nl
W : 
        rss

Stoffenwinkel.nl op: facebook | twitter | youtube | google+

Laatste persberichtenBedrijfslocatie + routeplanner