PERSBERICHT AANLEVEREN
Log in en upload bericht:

Abonnee? Upload hier gratis.
Waarom via www.persberichten.com?
  • Altijd leesbaar zonder inloggen
  • Opgemaakt inclusief bedrijfslogo, foto's en illustraties
  • Mobielvriendelijke responsive website
  • Koppeling met tags en sociale media
  • Plaatsing binnen 90 minuten
  • Bereik potentiële klanten via website, Google, Twitter en nieuwsbrief
www.marcommit.nlContentbureauwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl
2472 volgers blijven op de hoogte!

ICT BEDRIJVENINDEX

Over GEODIS Logistics Netherlands B.V.  


Als wereldwijde supply chain operator en volle dochteronderneming van de SNCF Groep, is Geodis een Europese groep met een wereldwijd bereik en een positie in de top vier van bedrijven in haar gebied in Europa. Het vermogen van de Groep om logistieke beperkingen aan te pakken en alle of een deel van de supply chain (lucht- en zeevracht expeditie, groupage / express, contract logistiek, transport van deel- en complete ladingen, retourlogistiek, supply chain management en -optimalisatie) te coördineren, maakt het mogelijk om haar klanten te ondersteunen in hun ontwikkeling. Daarnaast kan de groep hen hierdoor voorzien van oplossingen om hun fysieke en informatiestromen te optimaliseren. De Groep heeft 30.900 medewerkers in 67 landen en is erop gericht om voortdurend te innoveren en grenzen te verleggen om zowel de eigen prestaties als die van haar klanten te verbeteren. Geodis rapporteerde een omzet van € 6,9 miljard in 2013.

Geodis Logistics biedt haar klanten logistieke diensten binnen de gehele value chain; van de controle van de goederenstroom via contractlogistiek inclusief warehousing en distributie, tot technische dienstverlening. Deze diensten omvatten in het bijzonder de uitrol van high-tech producten, alsmede reparatie, voorzien in reserveonderdelen en retourlogistiek. Geodis Logistics bedient klanten in diverse sectoren. De focus ligt op het gebied van fast moving consumentenproducten, retail, hightech- en automotive industrieën.


T : +31 10 494 5666
E : info@geodis.nl
W : 

GEODIS Logistics Netherlands B.V. op: twitter
Laatste persberichten  


 Bekijk alle 9 persberichten van GEODIS Logistics Netherlands B.V. in hun persberichtenarchief 
Bedrijfslocatie + routeplanner  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
Direct doen
  Plaats een persbericht
  Neem een abonnement
  Neem contact op

Zoek
  Zoek ICT bedrijf
  Zoek ICT PR-bureau

Filter op

www.marcommit.nlContentbureauwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nl