Onze economie heeft de laatste jaren behoorlijke klappen gekregen, met alle gevolgen van dien. Inkomsten lopen terug of verdwijnen, uitkeringen en toeslagen drogen door bezuinigingen langzaam op en bezittingen waarvan we lang dachten dat ze waardevast waren (zoals huizen) blijken minder solide investeringen dan gedacht. Zo raakt de portemonnee van veel Nederlanders steeds minder goed gevuld. Tegelijkertijd zorgt de crisis er ook voor dat veel mensen minder werk hebben, of zelfs helemaal werkloos thuis zitten.

De gevolgen zijn voor iedereen merkbaar. Veel huishoudens moeten de broekriem flink aanhalen en stellen werkzaamheden of aankopen uit. Er is te weinig geld om het huis te laten schilderen, een ontwerp te laten maken voor een carport of een nieuwe bank te kopen. Dit terwijl professionals die dit soort klusjes uit kunnen voeren steeds vaker zonder werk zitten en de zolders overal vol staan met afgedankte spullen die nog lang niet versleten zijn.

Deze situatie biedt naast problemen ook kansen. In tijden van crisis is geld immers weliswaar schaars, maar ligt de arbeidskracht voor het oprapen en krijgen goederen steeds vaker een tweede leven. Dit leent zich dan ook perfect voor de oudste vorm van handel ter wereld: ruilhandel. Ruilplaats.nl faciliteert en stimuleert deze ruilhandel, door aanbieders en kopers een online platform te bieden waarop zij met gesloten beurzen zaken kunnen doen. Je rekent dus niet af in cash, maar biedt andere goederen en/of diensten aan om te ruilen.

Om het ruilen gemakkelijk te maken heeft Ruilplaats.nl een even uniek als geavanceerd matchingsysteem. Dit systeem zorgt er voor dat advertenties gematcht worden en geeft direct een seintje als er geruild kan worden. Zo zorgt Ruilplaats.nl voor een snelle en eenvoudige deal, zonder dat je de portemonnee hoeft te trekken!

De voordelen van Ruilplaats.nl op een rijtje:

- Gemakkelijk in gebruik
- Gratis registratie
- Gratis advertenties plaatsen
- Uniek matchingsysteem


Ruben van der Graaf
T : 00316 2049 2026
E : info@ruilplaats.nl
W : 

Ruilplaats.nl op: facebook | blog

Laatste persberichten


Bedrijfslocatie + routeplanner