PERSBERICHT AANLEVEREN
Log in en upload bericht:

Abonnee? Upload hier gratis.
Waarom via www.persberichten.com?
  • Altijd leesbaar zonder inloggen
  • Opgemaakt inclusief bedrijfslogo, foto's en illustraties
  • Mobielvriendelijke responsive website
  • Koppeling met tags en sociale media
  • Plaatsing binnen 90 minuten
  • Bereik potentiële klanten via website, Google, Twitter en nieuwsbrief
www.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nl
2478 volgers blijven op de hoogte!

ICT BEDRIJVENINDEX

Over Handheld Benelux BV  


Handheld is een particuliere fabrikant van robuuste computers, waaronder robuuste tablets, notebooks en handhelds en is één van de snelst groeiende bedrijven in zijn sector. Samen met onze resellers en talrijke softwarebedrijven over de hele wereld, hebben we een partnernetwerk dat producten aanbiedt die de zwaarste omstandigheden kunnen trotseren en oplossingen kunnen bieden voor bijna elke denkbare toepassing.

In de afgelopen vijf jaar is Handheld getransformeerd van een bedrijfsmodel waarbij het producten van andere bedrijven verkoopt naar een productiemodel waarbij we onze eigen unieke producten tussen onze andere merken ontwikkelen, produceren, op de markt brengen en verkopen. Dit transformatieproces was een strategische zet om blijvende waarde op te bouwen voor stakeholders onder wie eindgebruikers, wederverkopers, medewerkers en eigenaars.

Het hoofdkantoor van Handheld is gevestigd in het westen van Zweden, in de stad Lidköping. We hebben lokale kantoren in Lahti (Finland), Rome (Italië), Deventer (Nederland), Corvallis (OR, VS), Sydney (Australië), Leamington Spa (Verenigd Koninkrijk), Freilassing (Duitsland) en Landquart (Zwitserland). Dankzij deze filialen op externe locaties kan Handheld nauwe betrekkingen onderhouden met en een betere service bieden aan onze klanten. Om echt onze doelen en visie te verwezenlijken om een wereldwijd bedrijf met een lokale mentaliteit te worden, hebben we een uitgebreid netwerk van partners opgebouwd met meer dan 1.000 gecertificeerde partners wereldwijd.


T : +31 (0)85 877 1267
W : 

Handheld Benelux BV op: twitter
Laatste persberichten  


 Bekijk alle 9 persberichten van Handheld Benelux BV in hun persberichtenarchief 
Bedrijfslocatie + routeplanner  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
Direct doen
  Plaats een persbericht
  Neem een abonnement
  Neem contact op

Zoek
  Zoek ICT bedrijf
  Zoek ICT PR-bureau

Filter op

www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl