PERSBERICHT AANLEVEREN
Log in en upload bericht:

Abonnee? Upload hier gratis.
Waarom via www.persberichten.com?
  • Altijd leesbaar zonder inloggen
  • Opgemaakt inclusief bedrijfslogo, foto's en illustraties
  • Mobielvriendelijke responsive website
  • Koppeling met tags en sociale media
  • Plaatsing binnen 90 minuten
  • Bereik potentiële klanten via website, Google, Twitter en nieuwsbrief
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl
2472 volgers blijven op de hoogte!

ICT BEDRIJVENINDEX

Over Munckhof Groep  


Munckhof Groep bestaat uit een aantal bedrijven die gespecialiseerd zijn in personenvervoer en reizen. Het bedrijf, dat met het hoofdkantoor gevestigd is in Horst, onderscheidt zich in de markt door zich te focussen op het totaalpakket aan vervoer. Van taxi tot touringcar en van vakantie tot zakenreis. Een hoge kwaliteit en service vormen belangrijke uitgangspunten in de dienstverlening. Er wordt daarom veel waarde gehecht aan het kwaliteitscertificaat ISO9001, het milieucertificaat ISO14001 en de diverse branche specifieke keurmerken die Munckhof mag voeren.

Organisatorisch bestaat Munckhof uit de divisies taxi, tour en travel. De taxidivisie richt zich op het regisseren, organiseren en uitvoeren van kleinschalig personenvervoer in geheel Nederland. Vanuit het regiecentrum in Horst wordt het vervoer geregisseerd voor vele zorginstellingen, overheden en andere organisaties. Daarnaast verzorgt Munckhof taxivervoer in de breedste zin van het woord vanuit vestigingen in Roermond, Horst, Heijen, Nijmegen en Arnhem.

De divisie tour is gespecialiseerd in grootschalig groepsvervoer per touringcar. Naast het uitvoeren van dit vervoer vanuit locaties in Sittard, Horst en Nijmegen is de tour divisie gespecialiseerd in het plannen en verzorgen van complexe vervoersprojecten. De organisatie en uitvoering van het totale vervoer tijdens Floriade 2012 en het KLM Open 2013 zijn hier voorbeelden van.

De divisie travel houdt zich bezig met de verkoop en begeleiding van zakenreizen, vakanties en meerdaagse groepsreizen. Hiertoe behoren de zakenreisbureaus van Munckhof Business Travel, het Chinese bedrijfsonderdeel Munckhof China, de reisbureaus van VakantieXperts Munckhof, MGI Travel en Munckhof Groups Desk. Na de overname van Oad Business Travel heeft de divisie vestigingen in Venlo, Nijmegen, Roermond, Horst (2x), Panningen, Amsterdam (2x), Schiphol, Rotterdam, Holten, Delfzijl, Helmond, Schiedam en Veenendaal. Munckhof telt in totaal 800 medewerkers.


T : (077) 397 8880
F : (077) 397 8869
E : info@munckhof.nl
W : 

Munckhof Groep op: facebook | twitter | linkedin | youtube
Laatste persberichten  


Bedrijfslocatie + routeplanner  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
Direct doen
  Plaats een persbericht
  Neem een abonnement
  Neem contact op

Zoek
  Zoek ICT bedrijf
  Zoek ICT PR-bureau

Filter op

www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl