PERSBERICHT AANLEVEREN
Log in en upload bericht:

Abonnee? Upload hier gratis.
Waarom via www.persberichten.com?
  • Altijd leesbaar zonder inloggen
  • Opgemaakt inclusief bedrijfslogo, foto's en illustraties
  • Mobielvriendelijke responsive website
  • Koppeling met tags en sociale media
  • Plaatsing binnen 90 minuten
  • Bereik potentiële klanten via website, Google, Twitter en nieuwsbrief
www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlContentbureau
2475 volgers blijven op de hoogte!

ICT BEDRIJVENINDEX

Over Salves  


Salves: de menselijke maat voorop
Salves is een IT-bedrijf dat anders is dan andere organisaties. Sinds 2006 is Salves uitgegroeid tot een succesvol bedrijf met kantoren in Helvoirt en Hilversum. We staan voor innovatieve en gedegen softwareontwikkeling, professionele testtrajecten en integrale implementatie van nieuwe software met als doel het behalen van een maximale business productiviteit bij onze klanten. Daarbij zijn oplossingen die in samenhang worden ontworpen in onze optiek beter. Wij zien de oplossing dan ook in multidisciplinair denken en handelen vanuit vier disciplines: Testen, Software Development, HR-implementaties en Microsoft Consultancy.

Die disciplines zijn ondergebracht in vijf werkmaatschappijen. Deze werkmaatschappijen werken in de basis onafhankelijk van elkaar, maar hebben met elkaar gemeen dat zij elk op hun eigen vlak streven naar het aantrekken van de beste professionals die voor hun klanten aansprekende opdrachten uitvoeren. En, waar mogelijk wordt uiteraard samengewerkt en versterken we elkaar. Daar profiteert de klant weer van.

De kracht zit in onze mensen
Ons succes gaat niet over nullen en enen. Maar over de som van menselijke capaciteiten en waarden. De kracht van Salves zit dus in onze mensen. Zij zijn uitstekend opgeleid, ervaren, betrokken en betrouwbaar. Zulke talenten koesteren we en laten we uiteraard werken met state-of-the-art tools en met de modernste test- en ontwikkelmethoden. En met resultaat. Daarom werkt Salves aan toonaangevende en uitdagende IT-projecten bij gerenommeerde bedrijven. Maar dan nét even anders...

De basis van ons succes
Salves een IT-bedrijf dat anders is dan andere. We werken vanuit herkenbare gespecialiseerde werkmaatschappijen waarbij de menselijke maat bij ons altijd voorop staat. We zorgen voor een informele sfeer en veel collega's gaan ook zelfs vriendschappelijk met elkaar om. We stimuleren elkaar om te groeien op professioneel en persoonlijk vlak om zo tot de beste prestaties te komen. Dat is heel leuk voor ons, maar onze klanten merken dat natuurlijk ook. Want populair gezegd: dat werkt toch nét even prettiger én beter. Daarom geven klanten ons graag in het volste vertrouwen innovatieve en in het oog springende opdrachten. En het zijn niet de minste: onze klanten behoren tot de Top 200-bedrijven in Nederland. En ja, daar zijn we trots op!

Snappen waar het om gaat
De business van de klant begrijpen en de klant helpen om succesvol te zijn, is waar het voor ons om gaat. Afhankelijk van de doelstellingen van onze klanten zetten we dan ook onze Java-specialisten, Microsoft-consultants, testprofessionals of AFAS-specialisten in. Kwaliteit gaat daarbij boven kwantiteit; dat is ons motto. Het leveren van een uitstekende kwaliteit software en een relatie van gelijkheid, partnership en meedenken is precies wat we nastreven.

Klanten van Salves
We hebben onze sporen in IT verdiend. We hebben domeinkennis opgebouwd binnen de sectoren Industrie, Telecom, Financiën, Overheid, Zorg en Onderwijs. Niet voor niets mogen we klanten als APG, KPN, ASML, Dela, Rabobank, Huis ter Duin, Achmea, De Lage Landen, het Erasmus MC, het UMC Utrecht en BAM tot onze trouwe klanten rekenen. Wilt u maatwerk, een pakketoplossing of een uitvoerige testfase van de gekozen software? Wat uw keuze ook is, Salves begeleidt u in het gehele traject. Salves weet wat er speelt binnen uw markt en organisatie. We beschikken over de kennis en ervaring om uw doelstellingen te realiseren. Dat garanderen we u. Zeker weten!


T : 0411 87 00 08
F : 0411 64 37 80
E : info@salves.nl
W : 

Salves op: facebook | twitter | linkedin | blog
Laatste persberichten  


 Bekijk alle 19 persberichten van Salves in hun persberichtenarchief 
Bedrijfslocatie + routeplanner  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
Direct doen
  Plaats een persbericht
  Neem een abonnement
  Neem contact op

Zoek
  Zoek ICT bedrijf
  Zoek ICT PR-bureau

Filter op

www.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl