PERSBERICHT AANLEVEREN
Log in en upload bericht:

Abonnee? Upload hier gratis.
Waarom via www.persberichten.com?
  • Altijd leesbaar zonder inloggen
  • Opgemaakt inclusief bedrijfslogo, foto's en illustraties
  • Mobielvriendelijke responsive website
  • Koppeling met tags en sociale media
  • Plaatsing binnen 90 minuten
  • Bereik potentiële klanten via website, Google, Twitter en nieuwsbrief
www.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl
2475 volgers blijven op de hoogte!

ICT BEDRIJVENINDEX

Over Travelport  


Travelport is een toonaangevend e-commerce platform dat de internationale reisindustrie oplossingen biedt voor onder meer distributie, technologie en betaling. Travelport is privaat eigendom en is aanwezig in meer dan 170 landen, telt ongeveer 3.600 medewerkers en realiseerde in 2013 een omzet van $2.1 miljard. Travelport omvat Travelport Commerce Platform en Technology Services.

Travelport Commerce Platform brengt internationale, toonaangevende reisaanbieders in verbinding met on- en offline klanten op Travelports b2b-commerce platform. Behoeftes in de reisindustrie veranderen en Travelport zet het Travelport Commerce Platform in om de elektronische distributie en merchandising van de primaire en aanvullende diensten van luchtvaartmaatschappijen te herdefiniëren. Ook vergroot Travelport met de reismarktplaats haar bereik in de groeiende reisbranche die voorbij gaat aan alleen luchtvaart met bijvoorbeeld hotels, autoverhuur, treinreizen, cruises en touroperators. Daarnaast heeft Travelport haar specifieke expertise ingezet om een betaaloplossing te ontwikkelen die beantwoordt aan de vraag van reis-intermediairs naar een efficiënte en veilige manier voor reistransacties. De grote hoeveelheid data die omgaat in het platform wordt ingezet om aanvullende diensten te bieden aan reisbureaus, reisleveranciers en andere gebruikers van reisdata, zoals advertentie-oplossingen, abonnementsdiensten, business intelligence-diensten en tools voor marketinganalyse.

Met Technology Services voorziet Travelport luchtvaartmaatschappijen van IT-diensten, zoals shopping, vertrekbeheer en andere oplossingen. Hiermee stelt Travelport klanten in staat om zich op hun core business te richten en kosten te verlagen. Travelport is voor Delta Air Lines verantwoordelijk voor reservering-management, inventory management en andere gerelateerde bedrijfskritische zaken.


T : +31 (0)23 5675333
F : +31 (0)23 5675332
E : benelux@travelport.com
W : 

Travelport op: twitter | youtube
Laatste persberichten  


 Bekijk alle 12 persberichten van Travelport in hun persberichtenarchief 
Bedrijfslocatie + routeplanner  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
Direct doen
  Plaats een persbericht
  Neem een abonnement
  Neem contact op

Zoek
  Zoek ICT bedrijf
  Zoek ICT PR-bureau

Filter op

www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl