Expertise in ICT-solutions

Sencit legt de lat hoog. Onze professionals bieden de ICT-solutions die u wilt. Gedreven, betrokken en flexibel. Die passie weten onze klanten te waarderen. Zij kunnen zich volledig focussen op hun core business, werkend met de bewezen innovatieve producten en diensten van Sencit. Klanten die vertrouwen op ons vakmanschap: het is voor Sencit top priority.

Onze missie:
Sencit wil uw vaste strategische partner zijn voor ICT en unified communications. Wij brengen zo de collaboration naar een veel hoger plan. Wij streven ernaar om organisaties optimaal, realtime en plaatsonafhankelijk te kunnen laten communiceren en toegang te geven tot de specifieke data en toepasbare applicaties. Daarbij streven wij naar een verlaging van uw kosten en een verhoging van uw bereikbaarheid en beschikbaarheid

Sencit Blue
Ons totaalaanbod hebben we gebundeld in Sencit Blue.Sencit Blue is onze all-in-one totaalontzorging op het gebied van ICT en unified communications. Zij is gebaseerd op cloud diensten en managed services. Met Sencit Blue kunnen wij de collaboration optimaliseren. Deze oplossing is eenvoudig schaalbaar. Sencit Blue is zoveel mogelijk gebaseerd op open industriestandaarden. Het is ook mogelijk losse elementen van Sencit Blue af te nemen. Wij integreren die probleemloos in uw bestaande ICT-infrastructuur.


T : 088 - 7 999 888
F : 088 - 7 999 898
E : info@sencit.com
W : 

Sencit op: facebook | twitter | linkedin

Laatste persberichten
Bedrijfslocatie + routeplanner