Alles rondom uw ICT eenvoudig online bestellen en snel in huis. Een ongekend grote keuze en een scherpe prijs. En dat alles bij een betrouwbare webwinkel, die u ook nog eens graag adviseert over de perfecte zakelijke ICT-oplossing. Onrealistisch? Nee, hoor. Wij zijn Centralpoint.nl, aangenaam.
 
Centralpoint.nl is ISO 9001 en 14001 gecertificeerd en bestaat sinds 2001. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot de grootste en beste zakelijke ICT-leverancier van Nederland. Wij zien het als onze missie om aan al uw ICT-wensen tegemoet te komen. Dat betekent dat u werkelijk elk product bij ons kunt bestellen. En dan bedoelen we ook echt alles. Van populaire smartphones of tablets tot de betrouwbaarste servers of storage-oplossingen. En van eenvoudige netwerkkabels tot de nieuwste laptops of de kleinste printeraccessoires. Uiteraard altijd in de hoeveelheid die uw organisatie nodig heeft. En binnen de leveringstermijn die u wenst.
 
We mind your business
We begrijpen echter ook dat u niet altijd exact weet wat voor u de perfecte ICT-oplossing is. Daarom bieden we u – naast onze webwinkel – Centralpoint Business Solutions. Hier heeft u een eigen accountmanager die zich in uw organisatie verdiept. Welke eisen stelt u aan uw kantoorautomatisering? Op welke manier is uw datacenter ingericht? Hoe gaat u om met uw complexe ICT-infrastructuur? En belangrijker nog: welke producten en diensten voldoen aan uw eisen? Wij adviseren u graag. U krijgt daarbij toegang tot een eigen online portal, waarop u altijd inzicht heeft in uw bestellingen, offertes, leveringen en facturen. Centralpoint Business Solutions bedient met name organisaties met honderd medewerkers of meer.

Bij Centralpoint.nl winkelt u veilig en vertrouwd. Centralpoint.nl is o.a. lid van Thuiswinkel Waarborg en draagt maximaal zorg voor een optimale beveiliging van uw gegevens. Onze state-of-the art webshop kent een zeer hoge uptime, zie status.centralpoint.eu voor een actueel overzicht.


T : 088 – 4 300 300
F : 088 – 4 300 301
E : info@centralpoint.nl
W : 

Centralpoint.nl op: facebook | twitter | linkedin | youtube | google+

Laatste persberichten


Bedrijfslocatie + routeplanner